15 April

Dagens mående: M-ä-t-t, trött, men nöjd.
Sitter här med en mättnad som går upp till öronen. Inte speciellt behagligt, faktiskt. Mellis intogs lite senare idag så var inte speciellt hungrig när det var dags för kvällsmat. Bestämde mig för att inte minska på mängden, trots att jag inte var så hungrig. Resultatet av det då? – Proppismättis(!!) Men det är okej, för jag vet att kroppen tar hand om maten på ett fint sätt och att jag i morgon kommer vakna upp med en kurrande mage igen.

Kvällen har vart lite sisådär. Var dock beredd på det med tanke på att det är söndag. Men det är också okej, för i morgon är det måndag och ny vecka. Och det innebär ju såklart nya tag, nya möjligheter och nya utmaningar.
Nu ska jag sticka på min fina, våriga halsduk och lägga värmedynan på magen.
Hur har ni haft det denna söndag? 


Kommentarer
linnea

Har du lust att ge exempel på en matdag till punk och pricka så kanske man kan ge lite förslag på enkla ställen att få in extra energi utan att du behöver känna dig extremt mkt mättare? :) Vet själv frustrationen när det känns som om man måste äta äta äta mer. Då har faktiskt ND känts som en bra lösning - för inte vill man tvinga i sig typ chokladkakor VARJE dag bara för att man måste. Blir liksom inte heller rätt. Men har lyckats öka på mina mål bra utjan att det känts jobbigt faktaiskt, så tänkte ifall du kunde göra ngt snarlikt :) Kram finis!

2012-04-16 @ 06:32:02
URL: http://linneahs.wordpress.com
camilla

sådär va de för mig igårkväll också, var så mätt såmätt så tog ennäringsdryckistället för fick verkligen inte i mig mat xD inte ofta det händer att jag är så mätt vill jag lova, brukar alltid kunna få i lite extra ändå men no way igår haha.



Jag ska arbeta innom hemtjänsten:D



Hoppas du får en brastart på veckan :D kraam

2012-04-16 @ 08:28:21
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0