20 År!

Då var man ingen liten tonåring längre. Vaknade och kände mig hela ett år äldre, men när jag fick ballonger där det stod "Grattis 5 år" på så började jag änna tveka. Men det var de enda rosa ballongerna mamma hittade i affären, så dom fick det bli! ;) haha
Klockan nio blev jag väckt med trumpet (härlig tradition), skönsång, paket och blommor på sängen. Jag tror aldrig att jag kommer bli för gammal för att känna det där lilla pirret i magen när man hör familjen tissla och tassla med alla paketen på morgonen. :) Kommer förbli den där "femåringen" när det gäller det.
Rosa, fina rosor

Fick en massa fina presenter. Såå tacksam! Ni ska få se lite senare vad jag fick för fint.
Vad ska vi hitta på idag då ? Det blir iallafall en dag full av utmaningar, det kan ni vara så säkra på. Men idag ska jag koppla bort allt som har med tankemonster att göra, njuta, äta gott och bara ha en allmänt bra dag. För det är väl så ens tjugoårsdag ska vara? Restaurangmat X2 väntar. Först blir det lunch med familjen + lite släkt och ikväll åker vi in till Götet för att äta på en god Tapasrestaurang. (Åh vad jag längtar efter de vitlöktsstekta jätteräkorna)


En dundergod födelsedagsfrukost ligger nu i magen och snart ska jag och min bror bege oss till stan för att köpa lite grejer samt hämta lite mat. Kanske ska försöka hinna med en runda till systemet också? ;)
Hoppas att ni får en härlig lördag. 


Kommentarer
Karolina

Smart det ska jag testa! Men häller du över dom i något annat då? Tack för tipset! Grattis på födelsedagen förresten, ha en jättefin dag!! Kram

2012-04-21 @ 12:06:35
URL: http://akleian.blogg.se/
Linnéa

GRATTIS!

Hoppas du får en perfekt födelsedag, det förtjänar du!

2012-04-21 @ 12:47:26
URL: http://linneajoha.blogg.se/
isa

Grattis sötnos! Njut av dagen nu, man blir bara 20 en gång. det här är DIN dag! puss&kram

2012-04-21 @ 14:50:23
URL: http://cookiedough.blogaholic.se
camilla

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN :D

2012-04-21 @ 21:17:11
URL: http://resanupp.devote.se
Matilda

Grattis finis!!

2012-04-21 @ 21:33:22
URL: http://Jordgubbssaften.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0