8 April

Godmorgon världen!
Sovit som en gudinna i natt. Trots att det inte blev så mycket dans för min del igår så sög kvällen musten ur mig ändå. Känner mig helt slut även idag. Får ladda med en stor fruksost helt enkelt och hoppas på att komma igång.
Hade gärna velat vakna upp här även idag. Men den tiden kommer.
(Utsikt från altanen vid sommarstugan)

Ska snart iväg och handla och efter det ska jag hjälpa till med storstädning på stället där vi var igår. Det lär ta sin lilla tid misstänker jag..
Känslorna om "att-det-räcker" överöste mig förövrigt i morses. Dumma, eländiga tankar. Det räcker ju inte på långa vägar. Men jag kan verkligen inte låta bli att tänka sådär dumt ibland. Ska se till att inte kompensera idag. Därför är det bra att jag har min standardmat, för då vet jag att det inte blir för lite. Hade jag testat ny mat så hade jag säkert fegat. Ska därför köra på en söndagsmeny A lá Cecilias vanliga.
Hörs senare 


Kommentarer
Johanna

Inte kompensera! Det är inte rätt väg att gå, så fel så det bara kan bli. <3

Sv: Du klarar det bara du vill! Och du är värd godis precis som alla andra :) Kramar!

2012-04-08 @ 14:10:30
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
ida

Kämpa på tjejen! Du är på så rätt väg, det är ok att ha motiga tankar och stunder, MEN då är det bra att du har dina Standardrätter, bättre att äta sådant som funkar och som man vet är Bra, än att-de dagar då de redan innan känns motigt-mixtra och försöka utmana sig och därmed riskera att "fega ur".



Ta hand om dig själv!

2012-04-08 @ 19:27:31
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0