Dip Dye

Sämsta bilden, sorry för det. Meeen nu kan jag iallafall bocka av ännu en färg på "hårlistan". Haha. Rosa toppar är vad jag går och bär omkring på nu ;) Vågade inte riktigt gå all in och färga det så starkt. Kände att det var bättre att färga det lite ljusrosa och känna på hur det känns. För vill jag ha starkare så är det bara att slänga i lite mer färg. Kanon!
Hiss eller diss?

Tror att detta kan göra sig riktigt fint i en fläta. Ska försöka ta ett bättre foto och visa er också. :) Men en liten titt fick ni er i allafall. Är det någon mer som har vågat sig på detta där ute tro? 


Kommentarer
ellen

HISS!!

2012-04-29 @ 19:50:25
URL: http://ellenkiara.blogspot.com
Ida

Tycker nog allt att de va lite coolt! Hade aldrig vågat, ja har oxå haft alla färger man kan tänka sig på håret, men då av de där "vanliga" (samt missfärgningar ;)), ville färga håret blått en gång i tiden men då hotade pappa med att kasta ut mig, kändes inte riktigt värt det :) nu är ja till i med så löjlig att jag inte vågar färga håret alls, utan sen ja klippte av allt (typ din längd till 2-3 cm på egen hand..........) för 2 somrar sen har ja bara låtit det vara, så råttfärgad delux (gråhårig enligt min syster, fast riktgt så illa är det inte.... Hoppas jag!) är det nu. Men du gör mig allt lite sugen på att sätta lite färg på mitt burr, kanske blir livet även lite gladare om man sätter färg på tillvaron?? Hihi.



Nej då, men seriöst, helt coolt faktiskt, kanske till och med i en lite starkare nyans!? :) du är en jäkla fin tjej ska du veta!

Ha det bra. Kram på Dig

2012-04-29 @ 19:54:05
URL: http://skeptisk.blogg.se/
k a r i n

Åh precis så vill jag ha det! Jag är sur för att jag är brunett. Fast, kanske går det att färga rosa ändå? Men blir nog inte lika fint. Vart köpte du din färg? :)

2012-04-29 @ 20:47:01
URL: http://raindance.blogg.se/
k a r i n

Får testa! :) Heter den Color bug?

2012-04-29 @ 21:21:06
URL: http://raindance.blogg.se/
tillfriheten

Sjukligt snyggt med dipdye, passar dej jättebra! :)

2012-04-29 @ 21:47:37
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
siri

Skitsnyggt!! Har tänkt göra det själv lite senare i sommar om jag vågar. Du ska vara sjukt nöjd iaf, asballt :) passar dig!

2012-05-01 @ 20:04:42
URL: http://sirilind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0