Fruktoman

I lagom tid tills söndagsdeppen var på väg att hälsa på så var det dags för en tripp till mataffären med mamma. Älskar att åka och handla. haha. Speciellt nu när jag är inne i en "prova-på-nya-livsmedels-period". Så någon söndagsångest har jag inte välkomnat idag. Har nog inte välkomnat den på ett flertal veckor när jag tänker efter. Wiho. Nåväl, idag blev det skyr med jordgubbsmak som åkte med hem, samt keso med lite olika smaker som jag inte har provat på än. Keson smakade som en sockrig efterrätt men gjorde sig trots det sig förtjänt till att hamna på mackan med tomat på. Det smakade udda – men gott.

Fruktfat när det är som bäst (nästan)
Alla goda frukter bara låg och skrek på mig. Så det blev även lite (mycket) färsk annanas, melon, mango, mandariner, apelsiner och vindruvor också. Söndagslyx deluxe. En fruktsallad på dessa frukter ligger och vilar fint i magen tillsammans med två goda kvällsmackor och en balja aspartam i form av saft. (Stevia var ingen hit) ;)
Nu blir det sängen. I morgon väntar jobb 


Kommentarer
SARAH CARLSTEN

Hoppas du får en riktigt härlig valborg! :D



/ http://sarahcarlstens.blogg.se :*

2012-04-30 @ 00:22:24
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
camilla

åå på tal om frukt jag köpte världensgodaste, perfektaste granny smith äpple igår (tänkte du ville veta haha xD). Men åå älskar frukt :D vilken skyr gillar du bäst nu förresten haha?:)



hur är det med dig idag? förresten blev håret kanonfint:D



kraam

2012-04-30 @ 08:22:43
URL: http://resanupp.devote.se
Jen

Stevia smakar apa. Även hermesetas. Sukketter däremot!! Oj oj. Både i te och när man kokar gröt med kakao. Som efterrätt! Keso och banan till. Try it!!



Fick du mitt face medd?:)

2012-04-30 @ 22:06:55
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0