Funlight

Jag är en saftdrickare, utan dess like. Hinkar i mig rätt sora mängder funlight varje dag. Ett pra sätt att få i sig tillräckligt med vatten åtminstånde, inte sant ? ;)
Nåväl, ni har säkert inte missat att Funlight har kommit ut med tre nya smaker som är naturligt sötade med stevia. Stevia är 400 gånger sötare än socker, den ni.
Blackberry/Blueberry & Strawberry/Marula

Dock blev jag aningen besviken på dessa smaker då jag tycker att de var för smaklösa. Var tvungen att ta väldigt mycket saft jämför med vad jag brukar ta för att det skulle smaka något. Kommer nog fortsätta att hålla mig till min älskade Appear istället, men det är alltid kul att testa på nya produkter.
Har ni smakat dessa? Dricker ni lika mycket saft som jag? :D


Kommentarer
k a r i n

Har köpte hem dem också.. gillar faktiskt jordgubben ganska mycket, men som du skrev.. det krävs mer. Och så är de dyrare än de vanligare. Annars älskar jag den tropiska smaken!! :) Men det känns så fel att hälla i mig massa sötningsmedel med :/

2012-04-25 @ 15:06:56
URL: http://raindance.blogg.se/
Nettan

En fråga när du började med ditt matschema med att äta 5-6 gånger om dagen kände du dig mätt ofta då till varje måltid eller var du hungrig till varje måltid? Jag har nu börjat med frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsmål...jag är mätt hela tiden känns det som och min mage är känns så uppsvälld och 100kg tung. Är det vanligt. tänkte höra med dig som kanske vet :)



Kram du är så inspirerande

2012-04-25 @ 16:53:16
Cecilia

Sv Nettan: Till en början så hann inte hungern komma till varje måltid eftersom kroppen inte var van vid den mängden mat per dag. Men efter ett tag när kroppen har vant sig vid att få mat vid en viss tidpunkt så kommer du börja känna av hungern. :)

Så nu känner jag mig hungrig inför varje måltid faktiskt :) Det är helt naturligt att känna sig svullen och mätt i början. Men ibland får man tugga i sig allt ändå :) Det är det enda rätta!



Kram

2012-04-25 @ 17:51:32
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Jen

Blev ocksÅ besviken på både hallon och jordgubbs smaken. Och som du säger mkt mer behövs! Min favvo är jordgubb den vanliga och vilda bär. Blir minst ett glas varje dag och sen gärna en stor flaska pepsi Max på helgerna ;) dock inte varje dag. Måtta får det vara. Gillar inte stevia överhuvudtaget tyvärr, äckligt sötningsmedel, utan kör på sukketerna kanske inte lika naturligt men sjukt mycket goare!

2012-04-25 @ 18:20:42
URL: http://thejenna.blogg.se/
Jen

Btw bra jobbat att du kommit upp i sex måltider. Själv har jag insett att mitt liv fungerar bättre med fyra ibland fem mål. Blir så himla mycket att passa så jag blir helt manisk då. Kramen

2012-04-25 @ 18:23:39
URL: http://thejenna.blogg.se/
tillfriheten

Njä, har aldrig varit en saftdrickare men man kanske borde bli! Det är ju som du säger ett utmärkt sätt att få i sej vätska :) Undrar dock om det finns fun som inte är light, alltså sockrad utan sötningsmedel?

2012-04-25 @ 18:36:48
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
Ida

Har aldrig lärt mig dricka några saft-liknande drycker alls, inte juice o sånt heller. Så vet inte riktigt Vilka som är bäst ;) däremot låter ju många gånger smakerna spännande, och färgerna lockar ju, men tyvärr, de få gånger ja testat har de inte fallit mig i smaken. Har hört att man kan smsksätta sitt eget bubbelvatten med det oxå? Är det smaken som gör fun lite godare än "vanlig" saft, eller är det lättare att liksom dricka sötningsmedel ist för socker? Funderar...

Ha det bäst!

2012-04-26 @ 12:27:48
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0