God matdag

Lunch: Kycklingwok med färska champinjoner, grönsaksmix, bulgur samt en kall vitlökssås. En måltid som jag uppskattar lika mycket varje gång. Även en måltid som går att variera i all oändlighet. Istället för kassler den här gången så fick det bli stekt kyckling.
Jag har föresten börjat variera mig lite mer. Har på senaste tiden vågat mig på nya livsmedel/maträtter utan några som helst problem. Vad mycket gott det finns att välja på när man väl vågar prova. Haha. Men biffarna och laxen har fortfarande en stadig plats på veckomenyn och kommer förmodligen alltid att ha – livet ut.
Bästa lunchen

Har verkligen haft en god matdag idag. Eftersom jag inte börjar jobbet förens på kvällen så har jag all tid i världen att fixa och dona i köket. Så även den här morgonen så lyxade jag till det för mig själv med nybakade frallor på frukostbordet. Dukade fram en enorm frukostbuffé till mig själv och satt och åt i säkert en timma. Åh vad det är skönt att kunna göra det!
Dock är det förbannat tråkigt att laga mat till endast en person. Hade gärna haft lite sällskap vid middagsbordet. Men då resterande i familjen jobbar så blir det lite svårt. Delad glädje är dubbel glädje, eller vad säger man? Tycker även att det stämmer i matsammanhang. En middag där man kan umgås och prata samtidigt smakar betydligt mycket bättre än om den intas på egen hand, faktiskt.
Om ett tag blir det jobb. Ha en fin kväll 


Kommentarer
tillfriheten

SV: Tack så jättemycket! Va härligt att du har börjat lyxa till det med maten och prövat nya livsmedel:)

2012-04-24 @ 20:22:01
URL: http://tillfriheten.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0