Hårvård

För exakt ett årsedan (På dagen faktiskt) så agerade jag hårmodell åt Schwarskopf på en hårmässa. Gick catwalk och grejer, fy vad nervös jag var. Som tack för hjälpen så fick vi välja och vraka mellan massa hårprodukter från Schwarzkopf. Valde bland annat produkterna på bilden nedan. Så nu vill jag tipsa er med slitet hår där ute om dessa! De gör underverk, seriöst! Dryga som tusan också. Min hårinpackning tog slut för ca en månad sedan. Den höll alltså nästan ett helt år. (Kanske ett tecken på att jag borde tvätta håret oftare iförsig?) ;)
Bild från mässan

Kläderna jag gick i var helgalna, så de får ni tyvärr ingen bild på! Men det var riktigt roligt att prova på "modellivet" för en dag. Man blev upppassad och ompysslad + att vi fick mängder med god mat. Dock var det en och annan tjej där som mådde mindre bra där vill jag lova. Modellyrket kan nog sätta press på många tjejer! Är helt enkelt rätt nöjd med att jobba på ett snabbmatsställe istället. Haha.
Nu kurrar magen. Dags för kvällsmat med andra ord.Puss och Kram


Kommentarer
Johanna

åå det låter som en asrolig upplevelse!

Sv: man måste variera sig ;) älskar att experimentera i köket! Kram <3

2012-04-09 @ 20:54:51
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
camilla

åå att varasåndär hårmodell har jag velat testa men aldrig vågat hahaxD e typ rädd att de ska klippa mitt hår konstigt eller ngt:P



Härligt :) jo tack jagmår finfint:D



hoppas du får en grym dag:D kraam

2012-04-10 @ 09:08:11
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0