Jobbilobb

Äntligen hemma. Blev änna lite bortskämd med mina korta pass på upplärningen. Så kommer nog kännas lite tufft med så här långa pass i början, men jag vänjer mig nog snart :) Allt gick bra idag i allafall! Något som är skönt är att vi inte har några speciella rasttider. Utan man tar rast lite när man hinner och känner för det. Jag kan därför bestämma precis när jag vill äta. Så mattiderna ruckas inte, trots att jag är på jobbet. Kanoners.

Min "mattid" passar dessutom rätt bra, för då brukar det vara rätt lugnt med folk och jag slipper steka burgare mellan tuggorna. Så idag kunde jag faktiskt sitta ner i lugn och ro och äta min mat. Kändes skönt :)
Hade med mig en matlåda bestående av kassler, couscous, haricots verts, broccoli och lite andra grönsaker. Stekte allt i lite curry och hade en kall sås till det. Blev supergott och det var god mat att äta kall.
Nu ska jag äta kvällsmat och sedan blir det sängen tidigt, trots sovmorgon. Dödstrött. Hoppas att ni har haft en bra dag idag hörrni :)


Kommentarer
Hanna

re; tack så mycket! :)

2012-04-16 @ 22:05:43
URL: http://neonregn.blogg.se/
Anonym

om man läser dina inlägg från dagen verkar det ut som att du ätit frukost, lunch/middag och kvällsmål... bör du verkligen inte söka hjälp med att ta dig ur sjukdomen?

2012-04-16 @ 23:08:49
Cecilia

Svar anonym: Jag vet inte? Borde jag det ?

2012-04-17 @ 21:08:29
URL: http://vagenupp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0