Snittar till en hel armé

H-vete vad jag är runt hela tiden. Efter kommande vecka så ska jag vila – med stort V. Har inte riktigt hunnit med det på senaste tiden känner jag. Trots stressiga dagar så har maten gått prima och alla mål har intagits på rutin. Och tur är väl det, annars hade jag aldrig orkat med det tempot jag faktiskt har haft. Jag står upp hela dagarna på jobbet, har kånkat saker upp och ned för trappor sisådär femtionio gånger (lokalen är på tredje våningen), gått och delat ut inbjudningskort.. och ja, det tar mer energi än vad man tror.

Blommorna som pryder bordet

Nu har jag precis gjort snittar till en hel armé. Utan överdrift. "Det rääääcker", säger jag. Men med en envis mormor och mamma till hjälp så blev det lite mer än tillräckligt många snittar. Haha. Nåväl, man kan ju alltid frysa in och äta vid senare tillfällen.
Blev två olika sorter. En med philadelphia med smak av vitlök/rökt skinka/gräslök & en med philadelphia/salami. Sounds good, huh?
Nu ska jag kolla Let´s Dance och äta lite kvällsmat. :) 


Kommentarer
siri

sv: såklart, blev så glad av att läsa att du kunde njuta!! Detsamma:)

2012-04-28 @ 17:18:45
URL: http://sirilind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0