Tjörn

Det är så underbart att vakna upp här ute på Tjörn! Det är ett sådant där löjligt bra lugn här. Gott som tusan har jag sovit också, men det beror nog på att jag la mig sent. Vi fick inte igång tv(jäveln) igår kväll, så vi satt och kollade film på min dator till halv två istället.. Film efter film sattes på, gott kvällsmål intogs och brasan brann för fulla muggar.
Man skulle kunna tro att jag har packat för en veckas bortavistelse.


Levande ljus och en öppen eld

Dagens planer är att åka in och kolla lite affärer i Stenungsund. Vet dock inte om affärerna är öppna idag med tanke på att det är långfredag, men det återstår att se. Annars blir det till att fixa ute i trädgården, äta god mat och bara ta det lugnt.
Och vet ni? Jag känner mig ännu mer peppad på det friska livet när jag är här ute. Tjörn betyder sommar för mig. Det är här ute jag har tillbringat mina tio veckors sommarlov under hela min uppväxt. Så när jag är här ute nu så påminns jag om hur snart sommaren faktiskt kommer. Känner mig dock lite stressad, men mest peppad!
Nu ska jag fixa något till frukost. En påskfrukost med ägg och hela köret kanske? :) Vad ska ni göra för spännande idag tro? Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0