Morötter

Min största morot till att bli frisk är det som jag saknar mest i mitt liv just nu. Energin! Jag saknar en stark kropp som orkar med vardagen. Det är inte bara orken i kroppen som tryter om dagarna, utan även energin i huvudet. Jag tycker att jag borde ha mer energi än vad jag faktiskt har. Åtminstånde i huvudet. För jag äter, äter och äter.. så vart tar all energi från maten vägen egentligen? Går den kanske åt till kroppen istället för till hjärnan för tillfället kanske?
En tjej med ork.
Bild från världens roligaste resa
Den andra moroten, som hänger i hop med morot nummer ett, är mina två planerade resor i sommar. Dels måste jag ha energin till mina resor. För på ena resan åker jag med 10 andra tjejer och vad jag tror och känner på mig så blir det ingen semester med 8 timmars sömn per natt. Haha. Sen måste jag lära mig att släppa på mina rutiner samt min "säkra standardmat". Måste även lära mig att vara flexibel och lära mig hantera oförberedda mat-situationer. För mattiderna blir helknasiga på en sådan resa, det är jag medveten om.
Jag – (hon som drar hem efter förfesten) hoppas orka med helkvällar på krogen med en fin klänning, klackar och en mage fylld med blodrött vin. Eller jag hoppas inte. Det måste bli så!
Självklart så ser jag tusen andra anledningar till varför jag måste/vill bli frisk. Men det är just detta som får mig att kämpa liiite extra varje dag. Att kunna återfå enegin till att leva ett normalt liv. Att helt enkelt orka med vardagen. 


Kommentarer
Ida

Det är väl en morot om ngt, att orka med är ju en förutsättning för allt!

Tror som du, att all den energin du stoppar i dig sugs upp av kroppen, den är så trött och skriker efter näring hela tiden, men det kommer. Känns det helt omöjligt att öka på måltiderna lite? Eller lägga till kanske eftertt? Kanske ger de mer energi till kroppen och huvudet? Ja är ingen specialist, bara en tanke...



Vs rädd om dig!!

2012-04-15 @ 08:19:40
URL: http://skeptisk.blogg.se/
emma

åh vad härligt att reasa bort de här klarat du! SV : det var riktigt mumsigt :)



kram

2012-04-15 @ 08:33:31
URL: http://emmaaliciouz.blogg.se/
Matilda

Otroligt vad fin du är!

2012-04-15 @ 11:27:38
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
isa

jävlar vilken puma!! :D

2012-04-15 @ 20:05:54
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0