Påskens mående

Man kan se på innehållet i mina påskägg hur mitt mående har vart de senaste åren. För sisådär fem årsedan så fick jag ett ägg fyllt av choklad, lakrits och allt det där vanliga, goda godiset. Men det var även den dagen jag för första gången kände av ångest av anledningen att jag hade ätit för mycket. Hade aldrig stött på den känslan förut.
Året efter så var jag sjuk och ville bara ha läkerol och tuggumin i mitt påskägg – och det fick jag också!
Ännu ett år gick och jag började må bättre. Innehållet i påskägget blev därför naturgodis. Inte vanligt godis, men ändå ett steg i rätt riktning. (Dock föredrar jag naturgodis framför vanligt godis nuför tiden då det faktiskt är godare). Müslitopparna..aahhh!
Påskägg med naturgodis och trisslotter

Ännu ett år seglade förbi och förra året så var innehållet återigen choklad, lakrits, trisslotter och allt möjligt blandgodis. Jag åt med gott samvete, mådde bra och var frisk.
Men iår så känns det som att jag är tillbaka på ruta ett igen. Fan. I morses så hade påskharen gömt två stycken fina ägg åt mig. Fick ta mig över stock och sten för att hitta dem vill jag lova. Haha. Innehållet då? Ja, inte var det naturgodis eller blandgodis i varje fall.
Lite trisslotter fanns med också. Dock blev jag inte miljonär idag..

Processen är i full gång och nästa år lär det väl bli naturgodis igen och året efter det blandgodis. Men året efter det då? Ska jag vara tillbaka på ruta ett ännu en gång då? Så fan heller. Detta var sista gången jag önskade mig sådant här trams av påskharen, bara så ni vet! 


Kommentarer
Johanna

Då satsar vi på vanligt godis till vilken dag som helst, om tre veckor eller närmare tycker jag du ska köpa dig en påse godis även om det så bara är 5 stycken bitar. Jag älskar naturgodis.. Jag har inte ätit vanligt godis eller chips på över fyra år nu. Men jag är helt fast i allt underbart naturgodis.. Mmmm.. Hoppas du får en bra dag! Kram <3

2012-04-07 @ 15:44:33
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Anonym

Samma här, fick mitt med naturgodis i år med :) Jag e dock inte ätstörd så, men mitt godisätande kommer nog aldrig tillbaka då jag aldrig tyckt om det. Jag uppskattar dock en kaka emellanåt.

2012-04-07 @ 16:26:21
Ida

Det går upp o ner, att vara medveten om det, att våga erkänna det-kanske främst för sig själv-är ändå en vinst (äve om du inte kan skrapa fram den på en lott). Nästa år kanske det ligger en bil i ägget? Eller en miljon? Eller varför inte en chokladtomte-som när Lotta på Bråkmalargatan firar påsk? Det som har varit kan man inte göra ngt åt, och det är svårt att sia framtiden. Men att du är medveten, att du är uppmärksam och framförallt, att du har en vilja stark som stål. Det är nog det viktigaste innehållet i årets påskägg!



Jag tror på Dig!

2012-04-07 @ 17:21:32
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0