21 Augusti

Att somna till detta...
 
 
...för att sedan vakna till detta...
 
 
...måste vara det bästa sättet att avsluta och starta en dag på. Inte sant? 
 
Gjorde mig världens godaste frukostblandning i morses. Den må så likadan ut som resterande morgnar, men lite skillnad är det allt. Mosade jordgubbar/körsbär, hade i kakao, kanel och vaniljpulver. Och med min vanliga "müsli-blandning" + kokosflakes, så smakade det som en somrig efterrrätt. Nej, bättre än så dessutom.
Förra gången jag hade kakao i morgonyoghurten så tyckte jag bara att det smakade beskt. Men idag hade jag även i lite sötning också för att balansera det lite, och då blev det genast lite godare. 
 
Färdigbabblat om min frulle nu.. Idag blir det återigen jobb. Men eftersom jag ställer upp lite extra den kommande helgen så har jag fått ledigt i morgon också. Så ikväll efter jobbet styr jag ut mot Marstrand för att möta upp syskonen i segelbåten. Där spenderar jag natten och i morgon ska vi på sälsafari. Hur mysigt? Haha. 
I morgon kväll kommer även mamma och pappa ut. För då ska det firas. De har nämligen sin 25åriga bröllopsdag i morgon. Det är förjävla länge när jag tänker efter. 
 
Nu ska jag äta upp frullen, packa och sedan bege mig mot lite woork. Kanske blir en liten mobilblogg ikväll. Puss
 
 


Kommentarer
isa

åh dina frukostar ser alltid så lovely ut! :D

2012-08-21 @ 16:02:29
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Hanna

Mumsigt! Vad jobbar du med? ^^,

2012-08-21 @ 21:41:00
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0