30 Augusti

Äntligen lite regn. Haha. Skämt å sido! Men jag känner faktiskt hur jag med en gång blir lugnare i kroppen. Känner mig inte alls så där orolig de dagar då regnet faller. Man behöver lite av varje :) 
Blev en bra kväll på jobbet igår. Det kom "bara" ett busslass med killar där 90% skulle ha "chaffismeal". Det mealet som tar längst tid att fixa med andra ord. Nu är vi bara två som jobbar på kvällarna också. Men vi jobbade på bra!! Och resten av kvällen var väldigt lugn och skön. Så jag kom hem rätt utvilad. 
 
Så glad att jag har jobbet nu till hösten! Mina jobbtider räddar hela friskhetsprocessen. Jag får lixom behålla mina rutiner men samtidigt ta del av livet. Självklart ska hälsan gå i första hand. Men i detta fallet så tror jag bara att jobbet ger mig en kick i baken och påskyndar allt lite. Till det positiva. 
 
Nog om det. Nedan ser ni en frukost precis i min smak. Och att frukosten var lite extra rosa idag gjorde det hela ännu godare, om det ens var möjligt. 
 
Goblandning med yoghurt/kvarg, puffar, hemmagjord müsli och granatäpple
 
Hemmagjort bröd med keso/tomat och skinka/gurka + melon, i mängder. 
 
Hoppas att den där blomman på yoghurten var ätbar. Fann den i kryddlandet, så varför inte tänkte jag. Haha. Den som inte provar får heller inget veta. 
Nu är jag mätt och belåten – allt i sin ordning med andra ord. Nu ska jag göra mig redo för en ny dag. Puss
 

Och föresten.. tack för alla gröttips! :) Ni är allt snälla ni. 


Kommentarer
Lova

Nu är det dags! Suktat efter dina frukostbullar/bröd länge nog, lust att lägga ut receptet månne? ;) Kram

Svar: Haha, jag förstår dej – för de är grymma! ;) Receptet ligger redan ute någonstans lite längre bak i arkivet :)
Cecilia

2012-08-30 @ 19:21:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0