Dessa beslut

Fyfasen vad jag har vart jobbig idag. Stackars pappa som har fått stå ut med mitt velande. Haha. Skönt att ha någon att bolla tankar med i allafall! Och ens pappa är faktiskt skyldig till att lyssna och hjälpa – och det är han bra på vill jag lova. Dock var dagens problem en fjärt i rymden, minst sagt. Men ändå håller jag på att slå huvudet i väggen av kluvenhet. Får panik på mig själv när det gäller att ta beslut. Varför kan man inte bara bestämma sig vid en sak och sedan hålla fast vid det? Tokiiiiig blir jag.
 
Nu är jag i allafall på Tjörn och här stannar jag för kvällen. Åkte ut hit direkt efter jobbet (som förövrigt var förjävla stressigt idag) och så fort jag klev ut ur bilen och såg havet, huset och möttes av katterna så kände jag hur otroligt lugn jag blev. (Till skillnad från hur jag känner när jag ser skymten av ett tomt, ekande hus i Alingsås. Höhö). Här trivs jag, minst sagt. Fast dock bara på sommaren, annars är det så ödsligt här ute, precis som det är hemma, på sommaren. ;) 
 
Tänkte visa vart jag håller hus när jag försvinner ut till sommarstället. Så here you go, lite bilder på huset. :)
 
Mitt smultronställe 
 
Nu hörni, nu kurrar magen. Ska ordna lite kvällsmat och sätta mig ute på altanen och njuta av kvällssolen. Sedan blir det en bra film och tidig sömn. Perfekt fredag, helt i min smak! :) Hoppas ni får en fin kväll. PUSS
 


Kommentarer
Ids

Nästan lite saltkråkan feelimg, nästan ;)
Kam förstå att du trivs där!

2012-08-03 @ 21:01:23
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0