Frihet

Morrn Morrn!
Som ni vet är jag inget stort fan av söndagar. Och då ska ni veta att just den här söndagen, varje år alltid har vart den värsta söndagen på året. Men nu känner jag ingen skillnad längre. Detta är nu mer en vanlig söndag, precis som den förra veckan. 
Anledningen till varför jag alltid har avskytt den här dagen beror på att sommaren då var slut och jag skulle flytta hem för att börja i skolan igen. Men nu är jag friiii. Bortsett från jobb då. Men skillnaden mellan jobb och skola är att jag alltid är ledig innan eller efter jobbet. När jag gick i skolan kände jag alltid dåligt samvete, oavsett om jag var i skolan eller inte. Det fanns alltid något jag borde plugga på eller liknande. Usch. 
 
Samtidigt som jag är rätt fast i min vardag så är jag samtidigt väldigt fri. De enda begränsningarna jag har är de jag själv har satt upp. Och de släpper jag på mer och mer. Jag har ingen skola jag behöver ta mig igenom och ingen lägenhet jag behöver tjäna ihop pengar till. Hade jag velat så hade jag bara kunnat ta mitt pick och pack och gett mig iväg mot varmare breddgrader – länge. 
Men jag gillar att jobba, det får mig sysselsatt på dagarna. Hade tyckt att det var tråkigt att bara gå hemma i längden. Och jag trivs på mitt jobb – vilket är A och O. Men så småningom, lite längre fram i tiden så ska jag ut och prova mina vingar och se mig omkring ännu mer. Kanske jobba/plugga utomlands? Tågluffa? Bestiga något roligt berg? Åka till månen? Bara fantasin sätter gränser. Vill man så kan man, det har jag alltid trott på. 
 
Har man bara viljan så klarar man det mesta

Nu ska jag packa ihop de få grejer jag har utspridda över huset. Sedan ska jag packa ner något av det viktigaste jag äger. Katterna. De har varsin rosa, fina bur som de får ligga och sova i. Och håll tummarna mina vänner, deras magar brukar nämligen vända sig ut och in varje jäkla gång vi sätter oss i bilen. Blöööh. 
 
Ha en fin söndag. Pussen och Kramen


Kommentarer
Em

vad jobbar du med? :)

2012-08-19 @ 14:59:09
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Hanna

Kom på några frågor, :P
När du var "på väg" ner igen åt du frukost lunch middag på fasta tider då också ? eller hoppade du över målen om du fick chansen?
vet du vad du skulle vilja jobba med i framtiden? :)
Vart skulle du vilja resa? :)
Ha en bra dag! :)

Svar: Det är bara att fråga på! :)Jag Hade velat äta frukost, lunch och middag på fasta tider. Och en stor anledning till varför jag faktiskt hamnade här igen var att jag inte kunde äta på "mina" tider på grund av jobbet. Så svaret är både ja och nej. :)
I framtiden tror jag att jag vill jobba inom dietist-området. Det intresserar mig väldigt mycket. Så jag tror att jag kommer hamna någonstans där :) Men vem vet, allt kan ändras :)

Just nu vill jag iväg till Kina. Ska ju dit lite senare i höst :) Men något som lockar mig är även Sydafrika, för där har de världens högsta Bungy jump ;)
Cecilia

2012-08-19 @ 15:46:27
Helene

Håller verkligen med dig om det där med skolan, och stress... Jag har bara fått två läxor en så länge, men det gör mig jättestressad! Det faktum att ha något jag måste göra... Fy!

2012-08-20 @ 08:56:40
URL: http://nystig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0