Frullekost

Söta, små svarta vinbär har en given plats i min frukostskål nu på sommaren. Nu när inte jordgubbarna längre är tillgängliga menar jag. Fast helst föredrar jag vita vinbär. Men några sådana växer inte på vår tomt, tyvärr. Får springa över och kolla om grannen har några på sin trädgård istället. ;)
Kommer sakna mina goda frukostar nu när jag åker iväg. Dock kommer det kompenseras med trippelt så god mat vid de andra måltiderna. Tzatsiki säger jag bara, tzatsiki. 
 
Dagens yoghurtskål + två mackor och melon
 
Måste tipsa om den goda keson jag har på mina mackor. Nämligen keso med smak av chili. Stark och god och passar utmärkt med en tomatskiva på toppen. Provade även en ny variant på yoghurt idag. Kände dock inte något markant skillnad jämfört med min vanliga. Men prova på, det ska man alltid göra. 
 
Vad äter ni för yoghurt/fil ?
Puss


Kommentarer
Anonym

äter du alltid bara frukost, middag och kvällsmat? har uppfattat det så i alla fall.. känns kanske som att du åtminstone borde börja äta lunch om du har tänkt gå upp i vikt.. eller?

Svar: Huvudsaken är väl att man får i sig tillräckligt med kalorier?
Cecilia

2012-08-07 @ 13:29:57
Caroline

Ha det så kul och njut ordentligt. I love Grekland.
Tycker bäst om vanlig keso men grillad paprika är också god.
Har köpt hem turkisk yoghurt och grapefrukt. Ska testa ditt mellis förslag med yoghurt, grapefrukt och honung. Verkade så gott!

2012-08-07 @ 17:12:12
URL: http://carro6.blogspot.com
Anonym

ja givetvis är det huvudsaken. men uppenbarligen får du ju inte det..

Svar: okej :)
Cecilia

2012-08-07 @ 17:41:38
Anonym

sv 6/8: Sjukskrev mig helt. fanns inget annat alt och tror det var nödvändigt för att kunna sätta tillfrisknaden som prio 1 och inte skjuta på och komma med undanflykter för slippa måltider etc. Jag är för feg för att skriva behandling och stad här :P fråga via min mail om du undrar över något. Kram

2012-08-07 @ 18:18:06
Anonym

Så du räknar fortfaranade alltså? Så mkt enklare att äta efter mättnadssignaler!

Svar: Vem sa att jag räknade?
Cecilia

2012-08-07 @ 23:27:33
s.

vad vacker du är måste jag säga :)
när det kommer till mig själv är det oftast lättfil med psylliumfrön, kanel, stevia och hallon. eller kvarg. jag älskar kvarg ^^ hoppas du hade det bra utomlands

2012-08-16 @ 23:03:57
URL: http://spaceshipdreams.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0