Göttalaborg

Godkväll mina fina!
 
Vilken fin dag jag ha haft idag. Och ni vet de där besluten som jag gick och ältade. Ja, de överlät jag så snällt till mamma. Så dagen tog en vändning och får två tummar upp istället. :)
Efter frukost tog jag mig ut på en kort promenad i det fina vädret. Trodde jag... lagom tills jag kommer ut så börjar det ösa ner istället. Och vidskeplig som jag är så tog jag det som ett tecken helt enkelt. Efter många dagars jobb är det meningen att man ska ligga nedbäddad i sängen med en bok, inte ge sig ut på promenad. Tänk och gjort! Vände om och kröp ner under duntäcket, läste och somnade istället. (För länge) Haha. Åh vad det var behövligt :)
 
Ny go tröja
 
När nya krafter var samlade så åkte jag och hämtade upp mamma efter jobbet för att sedan styra mot Göteborg. Hade egentligen tänkt åka i morses. Men hon ville med på en mysig utflykt – och så fick det bli! 
Hon fick fem restaurangalternativ att välja på. Velig som jag är orkade jag inte bestämma. Fast valet blev enkelt. Vi åkte till favoritbuffén och fyllde magarna med alldeles för mycket mat. (Fisk, thai, sushi, kina, husman..)
 
Dock kände jag en enorm skillnad den här gången vi åt på buffén jämfört med förra. Idag lassade jag på med mat, och inte kaninmat. (Nåja, grönsaker finna alltid på min tallrik. Men den här gången i normala mängder. Plus lite till kanske. Haha). Och det är verkligen skillnad på mättnad och bukfylla. Den här gången kände jag mig tillfredsställd och mätt på ett normalt sätt. Lite mer mätt en normalt kanske, det fanns ju så mycket gott. Men jag fick inte den där bukfyllan som man kan få ibland. Både kropp och knopp var nöjda :) 
 
Efter maten blev det en liten shoppingrunda. Lite spontanfynd och jobbyxor fick följa med hem. Mycket nöjd! Dock är tiden för de där fladdriga byxorna över snart. Men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Haha.
 

Góbrallor i sidenmaterial
 
Satt och diskuterade mina tankar kring hösten med mamma. Och hon fick mig att inse att man måste uppskatta vardagen, hur grå den än må vara. Vardagen är en stor del av livet och man måste lära sig att njuta samt göra det bästa av den. Man får hitta på saker. Saker som passar för årstiden. Och i detta fallet så är sådana här små utflykter perfekta. Ska även börja kolla på serier, börja sticka igen.. ja, sådana saker som är extra mysiga på hösten helt enkelt! :) 
 
Nu ska jag snart äta kvällis och kolla på tv. Puss 
 
 


Kommentarer
Jen

Precis! Vi vet nog båda vad som krävs egentligen vi tror bara vi inte behöver så mycket som alla avdra eller hur? För vi är ju mätta och orkar leva, mår inte dåligt osv. Men ju mer man äter desto bättre förbränning får man och då blir man också hungrigare. Äter du allt i fullfeta produkter?
Förresten är det främst benskörheten som får mig att kämpa nu. På riktigt! Mkt mjölk, kalcium, mejeriprodukter och fett samt kalktabletter. Lätt att glömma av vilken skada skelettet tar och hur det tär på kroppen. Jag vill inte ha skelett som en tant och sitta i rullstol om några år.

Härligt att du tagit kontakt med en! Ska jag med göra nu i Skövde. Har tips på sjukt bra dietist btw! Väldigt förstående på alla plan inte alls styrande utan väldigt noga med vad jag ville och önskade.

Ha en fin kväll! Kram

2012-08-28 @ 21:52:47
URL: http://thejenna.blogg.se
Linda

Hej, Vad mysig din nya goa tröja ser ut,vad köpte du den?o va kostade den?Ha en bra dag. KRAM Linda (Alingsås)

Svar: Hej,Ja den är supermysig! :) Jag fann den på H&M´s herravdelning för 200 riksdaler ;)

Ha en fin dag du med :) Kram!
Cecilia

2012-08-29 @ 08:42:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0