Höstluft

Jag ogillar att det luktar höst ute och jag ogillar den inbyggda väckarklockan i min kropp. Hade gärna blundat lite till. Vaknade iallafall till strålande väder. Något som jag inte ogillar iallafall. Och eftersom vi bor i Sverige och vädret inte är speciellt pålitligt så passade jag på att utnyttja det medans det gick. Har lyxen att bo vid en sjö, så jag traskade upp till sjön, mer eller mindre nyvaken och satte mig och bara njöt, andades och tittade en stund. Tänkte gjorde jag också, lite för mycket..
 
Morsgonstund / Morgonmat
Ännu mer morgonmat
 
Som ni vet så har jag olika rutiner för olika dagar, beroende på jobbtider. Men idag ska jag slå på stort. För att börja leva ett frisk och normalt liv så måste man också leva som friska människor faktiskt gör. Det går inte att vara fast vid mönster, tider och rutiner helt slaviskt. Lite flexibel måste man kunna vara! 
Så idag ändras tiderna lite hejvilt. Men det är okej för mig, bara jag vet om det i förväg. (Lite måste jag väl fortfarande få planera..?) 
 
En annan tanke som slog mig var att det exakt är en månad kvar till jag åker iväg på min resa. Och det fick mig att begå ett misstag mindre idag. Borde aldrig göra misstag egentligen. Men helt exemplarisk kan man väl inte vara jämt. Det viktigaste är faktiskt att man kan inse att man faktiskt har gjort ett misstag. Nästa steg är bara att aldrig göra dem. 
 
Ha en fin dag. Puss


Kommentarer
Em

brukar också vilja planera in spontaniteten, haha.. :) men man får ta det sakta men säkert!

2012-08-27 @ 14:02:31
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Jeanette

Åhh vart har du köpt denna söta lilla skål?

2012-08-28 @ 11:18:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0