Kärleksfullt

Ni vet en sådan där dag då det känns som att tankarna styrs av någon annan? Och när kroppens ork skvallrar om en tuff kväll på jobbet eller när man blir påmind om hur lite muskler man har i kroppen då man har fått träningsvärk av att ha burit kassar? Precis en sån dag är det. 
Och eftersom det inte är jag som styr mig själv idag så har jag nog inte gjort precis vad jag har velat. Hade egentligen behövt en innesittar-dag framför massa dåliga tvprogram. Men icke! Och vädret gör inte saken bättre. Att sitta inne när det är fint vädret ger mig lite småpanik, som ni vet. Så egentligen borde jag väl gilla den regniga hösten? (..men jag avskyr den)
 
En skål med kärlek
 
 

Lite god mat har jag fått i mig också. Väldigt kärleksfull dessutom. Nu ska jag ladda batterierna inför ännu en kväll med jobb. Detta skulle egentligen vart min lediga dag den här veckan. Men snäll som jag är så hoppade jag in för en som blev sjuk. Så kommer stänga sju dagar i rad. Pjuuh. Inte konstigt att jag är trött i bollen! 
 
Vi hörs lite senare. Puss & Kram
 
 


Kommentarer
ida

men Guuuuud!Hade ja bott närmre till dig hade ja kommit hem till dig som en liten snyltgäst VARJE dag! För jag blir såå läskad av alla dina mat-bilder. Denna är ju helt underbar! Hoppas att det smakade lika mums! :)
Dina arbetskamrater måste älska dig, som du ställer upp och jobbar när någon är sjuk eller det kör ihop sig, så snäll! MEN, kanske borde du vara liiiiite självisk någon gång och vara snäll mot dig själv, mot din kropp? Du behöver vila ibland oxå vännen!


Sv; Har nog aldrig käkat färsk tonfisk, men konserverna är ju mumma, man får ta det man har när man inte bor vid kusten. hihi,

Det där med kolhydrater kan vara ett gissel, och jag kan hålla med, att man kan/vill äta sig mätt på andra saker ist. Men samtidigt behöver man ju de där kolhydraterna oxå. Ja, som sagt, det är ett gissel! Men mackor är bra! :D

Jag har svårt att äta varm mat överlag just nu, sen är det väldigt olika. Det finns många livsmedel som triggar igång ett hetsätande mer än andra, och jag är livrädd för dem. Svårt när mycket av just de livsmedeln är sådant som faktiskt är nyttigt oxå, ja, det är ett jäkla konsitgt tänk det där, logiken finns dessutom inte heller. Blä!
Men det är till att kämpa på, försöker få hetsfria dagar, så det är prio ett just nu. Då blir det ganska (väldigt mkt) ovarierad mat, men så får de va. Det som funkar är viktigast just nu!
En sak i taget! :) Sakta men säkert!!

Hoppas att det går bra på jobbet! Och glöm inte bort att vara SNÄLL mot dig själv oxå! Du är BRA även om du tackar nej till att hoppa in o jobba varje gång det behövs! Du är BRa precis som Du är!!

Stor kram

2012-08-27 @ 17:21:59
URL: http://skeptisk.blogg.se
jen

känner igen mig. Varför sätter vi inte hälsan först när det så uppenbart behövs? och vi om något (som båda ser hemska ut, förlåt!!) ska definitivt lyssna ,er inåt för vi har inga resurser som normala friska kan använda sig av såna här dagar. Tillslut kommer kroppen säga ifrån tyvärr.

Kan du inte försöka dra ned på jobbet? Skaffa ngn hjälp, iform av dietist kanske? Jag har en som är skitbra och då pratade vi väldigt lite om just mat utan mer hur man ska tänka, kognitiv beteendeterapi du vet. Uppfattar det som att både du och jag inte gjort så stora framgångar viktmssigt som önskat i sommar. Lätt att dra ut på det, är vi fega? Jag vet inte..

menar bara väl, bara för att jag vet precis hur du mår. Lättare att råda andra dock..

kram

2012-08-27 @ 18:00:03
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0