Kräftis

Herre, vad man hinner med mycket på ett dygn. Känns som jag har vart iväg betydligt längre än så. Beror nog främst på miljöombytet. Från stekos till båtliv. Det var härligt, samt ett riktigt fint avslut på sommaren. (Trots regn).
 
Sååå, under sista dygnet har jag..
 
...spelat kort och vunnit varenda jäkla gång. 
...somnat till vågorna.
...vaknat till doften av nybakat bröd.
...läst sisådär hundra sidor i min mysiga bok.
...ätit mängder med god mat. (Det var trots allt jag som stod för menyn hela dagen lång). höhö. 
...strosat i affärer.
...haft kräftis.
 
God tacolunch

 
Det är rätt bökigt för mig att ha folk för tätt inpå när jag äter. Tycker inte om det. Mina knepiga handlingar sätt på prov och utrymmet för konstiga beteenden minskas, rejält. Kanske är bra, men jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt. Men som sagt, jag ska ju inte äta alla mina måltider i min ensamhet livet ut, så det är lika bra att vänja sig. ;) Dock gäller detta främst vid frukost/kvällsmat. Knepigt. 
 
Kräftis
Skaldjur, frukt, bröd & annat smått och gott
 
Ikväll kom även mamma och pappa ut till båten. Silverbröllop firades med kräftskiva. Mysigt! Det fanns allt från rökt makrill, räkor, färska havskräftor, gravad lax, varmrökt lax till olika sorters bröd, svenska jordgubbar, ostar och frukt. Skaldjur är något av det godaste som finns och ikväll fick jag även upp ögonen för makrillen. Det är skillnad på makrill på konserv och vitlöksrökt makrill, den saken är säker. Svalde ett och annat ben bara, men det var det värt. 
 
Tänkte även på hur mycket jag faktiskt har vågat tänja på mina gränser. Jag vågar provsmaka, ta om, prova nytt – bara äta helt enkelt. Det är fortfarnde många, väldigt många saker jag avstår ifrån, som jag helt enkelt inte vågar smaka på. Men lite längre tillbaka i tiden så åt jag bara det jag hade bestämt mig för att äta. Lyssnade inte på kroppens signaler för fem öre och vågade inte ens ta en melonskiva utöver det "bestämda". 
Men idag, ja då är det andra bullar. Trots att jag fortfarande inte vågar mig på vissa saker så vågar jag åtminstånde släppa på allt och äta utifrån kroppen, inte från knoppen. (När det gäller att ta om åtminstånde) Och att den där jävla miniräknaren numera är avstängd är så-jävla-skönt. 
 
Nåja, nu ska jag sova. I morgon väntar jobb. Ha en fin kväll. Puss & Kram


Kommentarer
Linda

Hej, Jag tycker du e så duktig o kan bli helt frisk.kram Linda (Alingsås)

Svar: Hej, Tack :) Hur går allt för dig? Kram
Cecilia

2012-08-23 @ 08:15:51
Linda

Hej igen, har lite jobbigt med tankar o känslor om min kropp o all förändring som sker, men det ska väl gå. Vilket väder vi har idag, men rätt mysigt tycker jag att det e med regn.Vilka härliga bilder du lägger upp.KRAM Linda

Svar: Det är sådant man får räkna med! Men kom ihåg att allt blir så mycket bättre ju mer man vågar och tar sig ur detta :) Satsa!! Tycker också att det är mysigt med regn :) Ha en bra kväll. Kram
Cecilia

2012-08-23 @ 11:22:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0