Om hösten

 
I höst ska jag dricka té och mysa i min björntröja. Jag ska fotografera alla höstfärger och hoppas på att få nytt tavelmaterial. Och när stadens alla caféer börjar ha kvällsöppet – ja då förflyttas tédrickandet dit istället. På sommaren är det kaffe som gäller för mig och under det kalla halvåret goda tésorter. 
 
Bästa med hösten är den friska luften, alla färgglada färger och myskvällarna framför alla bra program som börjar. Fast den här hösten så kommer ljusglimten vara min fina resa jag har framför mig! 
 
En liten tös med snyggt hår, desto snyggare mössa – på Kinesiska muren
 
Sämsta med hösten är oron som jag får i min kropp. Jag vet inte vad detta beror på. Ensamhetskänslor dyker upp titt som tätt och lugnet återfinner sig inte förens lagom till April. Haha. 
 
Bästa höstsysslan är en fotopromenad, cafémys och ljus i Alingsås
 
Ultimata höstklädseln är en stor, stickad tröja, ett par leggings, boots och en basker. Förra året kom jag in i någon baskerperiod. Köpte flera olika färger. Och jag kan säga att jag endast har använt den svarta. De andra såg jag ut som en clown i. Bokstavligen. 
Och jag ger min tumme upp till stickade tröjor. Finns nog inget mysigare att gå runt i. 
 
Bästa platsen på hösten är förmodligen i ett vimmel av färgglada träd med kameran i högsta hugg. 
 
Drömhöstresan går till ett varmt ställe, i lagom tid till att trädens alla löv har trillat av och det bara är grått och trist här hemma. 
 
 
Godaste höstmaten är förmodligen någon "mustig" soppa med gott bröd till. Eller mormors hemlagade äpplepaj, med äpplen från trädgården och vaniljsås. Får ett lass med äpplepaj minst två gånger i veckan på hösten. Ska ta mig an den utmaningen. I will, I will.. 
 
 
Bästa höstdoften är förmodligen vanilj. 
 
Den här sommaren kommer bli SÅ mycket bättre än förra. Den här hösten ska inte få innebära tvång, vägran, tårar och ångest. Jag ska inte tillåta mig själv att må dåligt. Det får bara inte ske. Ska se till att göra det bästa utav hösten. Hitta roliga saker att pyssla med, sticka, virka, fota... man får se till att göra det bästa utav allt – trots att man kanske inte tycker om det. 
 
 
 
 


Kommentarer
e

sv: Det är nog.. lite både och om jag tänker efter. Dels så har jag aldrig varit en flingmänniska. Minns hur mamma alltid sa när vi var små, att man äter yoghurt med flingor, inte tvärtom! Men jag får väl vänja mig med tanken. Tills vidare äter jag hälften hälften :) Kram

2012-08-27 @ 18:44:17
URL: http://truthbetoold.blogg.se
Helene

Jag ser också fram emot alla härliga fototillfällen som hösten bjuder på! :) Du tar så fina bilder! Har du gått kurser inom foto eller lärt dig själv?

2012-08-27 @ 21:58:33
URL: http://nystig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0