Tuna

När inspirationen är som bortblåst och orken har flugit ännu bort – då tackar jag ABBA. Älskar att göra plocktallrikar av massa goda saker. Har alltid vart en sådan person som gillar att ha massa olika saker på tallriken att sitta och plocka av. Tycker inte om att få en stor köttbit som man ska ta sig igenom. Nej, mycket av allt ska det vara istället. Mycket mer smaker att uppleva då ju, inte sant?!
Även perfekt för mig som har beslutångest och inte kan välja en sak att äta. Då är det lika bra att slänga på lite av varje :)
 
Tonfisk med smak av grillad paprika, ägg, spenat, stekt svamp, kall sås och wokgrönsaker
 
Plocktallrik 
 
Nu är jag påfylld med energi och är redo (nåja, så redo jag kan bli..) för ett kvällspass. Hoppas att det kommer gå bra :) Och om inte, så tar jag nya tag i morgon. Fast varför skulle det inte gå bra, egentligen? 
Nu måste jag göra lite kvällsmat som ska tas med. Tråkiga mackor. (Vill ha min vaanliga kvällsmat). Kanske ska packa med mig lite nötblandning, yoghurt och melon as well? ;) Men tyvärr hade jag nog aldrig hunnit äta det. Får avnjuta det till frukost i morgon istället. 
Puss
 


Kommentarer
Ida

Plockmat är aldrig fel :) evigheter sen ja käkade tonfisk, kanske dags att slå till på det snart ?! :) älskar dina mat bilder, inspirerande o alltid lika bra tagna! En liten fundering slog mig nu, är kolhydraterna tuffa att äta en del dagar? Noterade bara att du inte hade varken potatis, pasta eller så på tallriken och tänkte att kanske kroppens energiförråd även skulle behöva ngt sådant? En tanke bara!
Håller med dig om att de kunde varit december idag, m tanke på att man nästan får frostskador inomhus! Men ja har krupit i min "nalle-tröja" ja inskaffade när ja va i ullared så håller värnen ändå;) o du lär väl hålla lite värme på jobbet?? Ja håller tummar o tår för att de ska gå bra för dig ikväll, men som du skrev; varför skulle det inte göra det? :) GO YOU! kramar

2012-08-25 @ 17:30:26
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0