Zucchiniplättar

Har gått och tänkt på den där drömmen hela dagen. haha. (Hoppas den slår in. Amen). Lustigt det där hur drömmar kan påverka en. Har faktiskt en bok som handlar om vad olika drömmar betyder. Rätt spännande bok! Drömmer man i tex färgen röd (hur man nu kan drömma i färger vet jag dock inte men..) så är man kär, tror jag att det var. Eller så var man kanske arg. Haha. Något åt det hållet i allafall! ;)
 
Maten har blivit lite huller om buller idag. Gick upp sent, var iväg på stan och planeringen blev inte riktigt som den skulle, helt enkelt. Men nu har jag i allafall fått i mig någon form av mellis/middag whatever, innan jag ska åka till jobbet. 
Blev nyfiken på zucchiniplättar och tänkte att jag skulle prova på det idag. De blev faktiskt goda, men det är nog inget jag vevar ihop igen faktiskt. Attans svåra att steka var de också. Men den som inte provar får heller inget veta. (Om jag ändå kunde tänka så lite oftare). 
 
Zucchiniplättar, wokad broccoli, svamp, kål och en kall sås
 
Ser grönt och läskigt ut, jag vet. Men det smakade faktiskt rätt okej ;) Kryddade med vitlök, cayennepeppar, salt och lite curry. Har fastnat för just curry och använder det rätt ofta i min matlagning. Det godaste är currystekta champinjoner. Åh! Så det fick det bli idag också. Haha. Och massa soya på det. Härliga blandningar jag rör ihop känner jag ;)
 
Nu ska jag snart åka till jobbet. Hoppas på att få komma hem i någorlunda tid även idag. Men har packat med mig några kvällsmackor utifall att det skulle bli en sen kväll. Bättre att vara väl förberedd. Hoppas ni får en bra kväll kära ni. Puss och Kram


Kommentarer
Jen

Här har du curry konsumenten nr 1! Haha ;) jättegott med curry på mackor, typ sån smaksatt philadelfia med paprika smak. Mums!

2012-08-01 @ 19:19:41
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0