1 December

Godmorgon!
 
Behöver inte ens nämna vad jag har drömt om i natt gissar jag på. Men tack för era ord. De peppade mig lite extra må jag säga. Ni är hårda  – men det är nödvändigt. Önskar bara att jag kunde vara lite hårdare mot mig själv också. Går runt om dagarna och gör mig själv fetaste otjänsten. 
Känner mig ledsen idag. För det får man ibland va ? Som att inget kommer bli bra. Och som att detta är det bästa jag kan åstadkomma. Toppar och dalar – och idag hamnade jag i dalen. 
 
 
 
Samma innehåll men olika former. Säkerkligen mindre innehåll till och med. Vanesak I guess. Även detta var ju jobbigt början. Och nu är det något jag inte klarar mig utan juh. Allt är skrämmande innan man har vant sig. Människan fungerar så. Nåja, Jag fungerar så. Men nu orkar inte jag tänka på det mer. Ska gå och hjälpa till med städningen. Får besök av ett gäng kineser idag till lunchen. Vi ska bjussa på svennemat såklart. De är otroligt kräsna, så vi får se hur mycket rester det blir till mig i veckan ;) 
 
Skönt att vara ledig i någon dag nu i allafall. Behövligt känns det som. Hoppas ni får en bra lördag. Puss
 
 


Kommentarer
Genus

Hej Cecilia!
Önskar dig en trevlig helg med fina kinesiska gäster. Ville bara skriva lite angående utmaningar, lussebullen, och att vara hård mot sig själv. För jag blir så arg varje gång jag eller någon annan låter ångesten styra och bli större en vi själva är.
Jag får så mycket ont i min mage efter varje måltid, och då är det lättast att låta bli att äta. Bara för att slippa. Det finns ju alla möjliga bortförklaringar för att inte äta, fel tid, fel maträtt, osv.
Men sen tänker jag så här: vem gör jag en tjänst om jag inte äter eller äter mindre? inte mig själv. det är bara sjukdomen som vinner. och om jag inte slåss mot ångesten, om jag inte tänker bort smärtan, då vinner sjukdomen, medan jag bara blir svagare.

Jag kanske inte har så mycket kunskap i hur just precis du känner, men jag kan tänka mig att själva mekanismen är samma, vilken sjukdom den nu är som man drabbats av.

Så tänk på dig själv. Det är du som ska äta den där bullen, och det ska du göra bara för dig själv, du behöver ingen annan, för i slutändan handlar det bara om dig, och om din ångest du måste stå emot, ännu hårdare än du redan gör.
Du är så duktig, du kan visa vem som är starkare!

2012-12-01 @ 13:14:05
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0