12 December

Godmorgon! :)
 
Onsdag och veckans första jobb drar igång idag. Försökte därför sova ut – utan vidare framgång. Rackarns synd för mig må jag säga. Hoppar in lite tidigare på jobbet idag. Men det känns helt okej, bara jag är förberedd. Det är när jag måste tänka om precis innan som min hjärna går bananas. Matlådan får följa med ikväll med andra ord! Har dock tröttnat på att slänga i mig mackor på jobbet. Finns det inget roligare? Ibland varierar jag dock med en yoghurtbägare eller liknande. Men jag känner mig fortfarande begränsad till vad jag kan ta med mig. Och tillslut ska jag väl inte ens behöva göra det. Ta med mig alltså! 
 
 
Ska fixa frukost nu. Har en god mango som ligger och väntar på mig. Hade dock gärna haft en sådan här god skapelse framför mig istället. Färsk och perfekt. Får väl nöja mig med 13 minusgrader och mackor ;) Inte fy skam det heller! 
 
Blir en förmiddag med syster innan jobbet kallar. Ännu mer julklappar ska inhandlas och lunchen ska i magen. Hoppas ni får er en fin onsdag. Hörs senare eller i morgon. Puss & Kram
 


Kommentarer
Maja

Min hjärna blir också knäpp då ändringar inträffar i sista sekunden, hoppas att den snart vänjer sig av med det.
Hoppas du får en fin dag!
Kram! <3

2012-12-12 @ 15:12:16
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0