15 December

Lördag. Skulle bli en tråkig dag trodde jag. Men nu var halva dagen redan förbi och har hunnit med en massa saker. Och resten av dagen väntas god mat och jobb! Det blev en bra kväll igår på jobbet och ibland tror jag att det finns en liten gud där uppe som ser till så att det går framåt för mig. Hade att göra precis hela kvällen, förutom när jag ville äta. Perfekt tid och jag kunde sitta i lugn och ro och moffa i mig hela kalaset utan avbrott. Så skönt. Fick gott med energi i mig för att orka en hel jobbkväll med andra ord. 
 
Fick höra fina men hårda ord igår. Samma åsikter som jag sitter inne på om hela situationen. På ena planet händer det väldigt mycket just nu medans det på andra står lite för mycket still. Håller på att växa i mig själv! Inombords. Genomgår någon slags livsprocess just nu. Samtidigt som jag är vilsen håller jag ändå på att hitta mig själv igen. Känner mig rätt lugn och trygg mitt i alltihopa, vilket verkar synas! Känns så fint att höra. 
 
 
Annars då? Jo, dagarna rullar på och jag vet egentligen inte hur allt går. Framåt, bakåt eller står det still? Mest det förstnämnda skulle jag vilja påstå. Efter regn kommer solsken, alla gånger.
Nu ska jag fixa lite mat här hemma. Ska jobba på gälarna idag. Det var ett tag sedan sist ;) Lax it is. Vad äter ni denna lördag tro? 
 
Hoppas er dag blir fin. Puss
 
 


Kommentarer
Maja

Skönt att gårdagskvällen blev så bra! Och att du fick mycket tid åt att äta, för att äta i stress är inte roligt för fem öre.
Hos mig står det extremt stilla just nu, inte roligt alls.
Mums med lax! TIll lunch blev det fläskfilé med ris och ikväll väntar oxfilé! :D

2012-12-15 @ 15:12:21
URL: http://cuilenya.blogg.se
Linnéa

Skönt att det går framåt igen. Det går ju lite upp och ner, men tillslut så blir allt bra. Det beror inte på hur man har det, det beror på hur man tar det!

SV: Tack! Jag gillade det faktiskt också, men det gick ur ganska fort tyvärr, sedan färgade jag hela rosa och nu är jag brunett. Men jag ska ha rosa någon mer gång i mitt liv!
Kanske till studenten? Då sticker man ju ut lite lagom mycket till allt vitt!

Kram! ♥

2012-12-15 @ 15:32:01
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0