22 December

Var uppe i varv, hade svårt att somna. Grubblade om morgondagen, som nu är här. Tänkte, tänkte ännu mer och kom inte fram till ett dugg. Resultat? Drömmar, såklart. Drömmar om hur jag skulle få dagen att gå i hop! Hopplöst. För nu är det mesta redan löst och det var inte alls svårt att pussla ihop dagen. Bara jag som nojjar över allt som vanligt – i onödan.
 
Hur som. God morgon! Full rulle här hemma. Storstädning och matfix. Själv sitter jag i soffan som en däckad säl. Hur tusan ska jag ta mig igenom åtta timmars stressjobb? Det är frågan det. Men jag har fina saker att komma hem till ikväll åtminstånde. En fulländad familj. Blir fullt hus här hemma i några veckor nu. Julfirande varvat med utgångar – varvat med jobb. Kanske dags att greppa tag i dom där sömntabletterna snart? Haha. 
 
 
Fick ni några bra klapptips igår nu då? Hoppas det. Vad ska ni ha för nyårslöften föresten? Håller ni på med sådant? Jag tycker alltid att folk bestämmer sig för nyårslöften som sätter på tok för mycket press. "Ska sluta med det", "Ska göra det varje dag"... Orden aldrig och alltid. Det håller inte i längden. Förbud och tvång. Bättre att sätta upp rimliga löften som man vet att man kan hålla och som inte ger en för mycket press. Det vet jag av egen erfarenhet! En vecka kvar att tänka på..
 
Nu ska denna däckade säl ta tag i dagen och fixa frukost. Det står en julost framme.. vem vet! Puss


Kommentarer
Maja

Nyårslöfte ja.. Förra året skulle jag försöka börja dricka kaffe, det gick inte alls... Kanske försöka koppla av mer, tillåta mig själv att ta det lugnt. Någonting som kan få mig att bli av med ätstörningen helt och hållet...
Kram! <3

2012-12-22 @ 11:13:19
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0