4 December

20 små dagar kvar tills julafton. Känns så kul att vara hemma på jul i år. Då pyntar man inte förgäves här hemma heller ;) Julen skapar mycket känslor hos många. Endast positiva hos mig! Dock hade det räckt med ett julkalas – inte fyra. Tur för mig att jag tycker om julmat i allafall! Fast på det fjärde kalaset brukar alla vara mätta på julmat, så då slutar det med take away från Thairestaurangen. (Whoops). 
 
Idag är jag lite piggare än igår. Var helt färdig när jag kom hem från Götet. Då vet man att det trycks på rätt punkter i allafall. Det ska inte kännas lätt. Så länge man vet att det kommer kännas bättre i slutendan så är jag nöjd! :) 
 
Där helgen ska tillbringas..
 
Idag då? Har sällskap här hemma. Sådant tycker jag om. Ska påbörja storstädning och sätta igång ett julbak. Och efter lunchen (som blir kycklinggryta med gräddig sås) ska jag ta och jobba i några timmar! 
 
Hoppas ni får en bra dag i kylan. Puss


Kommentarer
Linn

20 dagar?! Det är nästan sjukt vad tiden går snabbt!

Blev plötsligt lite stressad över det här med julklappar då jag inte reflekterat över att det är jul så pass snart :o
Bra med påminnelsen där, tack, haha! ;D

2012-12-04 @ 10:34:16
URL: http://list.blogg.se
ellen

Ja, det är så sorgligt att vissa är ännu längre ner i skiten...är samtidigt glad att jag kommit oerhört långt vad gäller motionstvång, sitter mest i huvudet nu, inte i mitt agerande.
Åh, den magnum lät god men har tyvärr inte testat den. Åt en av de nya i somras men var för mkt choklad för min smak. Jag vill helst ha bas av vaniljglass och sen smaksatt med ngt mumsigt. Finns en med citron och lakrits smak som är skitgod. Annars är vaniljglass med hjortronsylt en barndomsfavorit.
Skönt med sällskap under dagen. Skulle också behöva städa, är så jäkla skitigt här men vill försöka få klart lite pluggande först så får nog spara städningen till i morgon...
Har det funkat med utmaningarna förresten? Och du har helt rätt i det att gör det ont/känns jobbigt så gör man rätt!
Hoppas dagen blir fortsatt fin och att jobbet går bra!
Peppspark och styrkekramar!

2012-12-04 @ 13:42:34
URL: http://sandal.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0