8 December

Godmorgon! 
 
Supertrevlig kväll igår. Spelade TP i fem timmar och självklart vann mitt lag. Vet inte hur pass stor insats jag gjorde, men vi vann i allafall! ;) De stora utmaningarna fick lämnas i affären, men köpte ändå med mig en del saker som intogs under kvällen. Kändes bra. Dock blir jag så sjukt frustrerad när folket omkring mig sitter och äter godis och chips och samtidigt säger "Åååh, detta är så onödigt. Jag bara äter och äter. Måste träna i morgon". 
Va tusan? Så ska det inte vara. Och det får mig även att känna; Kommer man någonsin bli fri från alla kompensationstankar – hur frisk man än må vara? Verkar ju inte så. Fast den här gången ska jag inte sluta halvvägs. Ska inte ge mig förens jag är helt jäkla fri. 
 
 
Sitter och äter frukost och om en timma går bilen ut mot kusten. Ser ut att bli en fin dag där ute. Lagom kallt och soligt.  Idag ska vi bara ta det lugnt, laga god mat, kanske ta en liten strandpromenad, baka och umgås sådär mysigt! Det är inte bara vi här hemma som ska med ut. Och vad innebär det? Minskad kontroll såklart. Inte lika mycket att säga till om och annorlunda tider. Det känns okej. För jag vet att det alltid löser sig tillslut. 
 
Datorn åker med, så vi hörs lite senare. Hoppas ni får er en mysig helg. Puss & Kram
 


Kommentarer
Beatrice

Precis som du nämnde att någon sa:
"Åååh, detta är så onödigt. Jag bara äter och äter. Måste träna i morgon"
Det är något jag fått/ får höra ofta.. Så kanske man sitter där själv och äter lite godis eller bara är sugen, vill ta, men så sägs det där. Det får alltid mig att bli lite "Men.. Jaha.. Ok, ja men dåså.. Då skiter jag i godis/ snacks jag med då. Det är ju onödigt." - Det får bara ätstörningen att bli ännu starkare, vilket är jobbigt.. Man får ju alltid höra att onyttigheter är "dåligt" men sen vet man ju att i rätt mängder fungerar allt.. Jag förstår hur du menar, men jag tror att man kan bli helt frisk från sånt där, det handlar om sunt tänkande. Kram på dig, ha det bra idag!

2012-12-08 @ 10:32:48
URL: http://slowlyforward.blogg.se
isa

Tack för ditt fina svar! Jag tror också man kan se resor som en så bra "avstampsbräda" för att lämna sjuka beteenden. Man ska ju liksom skapa HELT nya rutiner och då kan man lika gärna skapa bra sådana :)

härligt att det gick så bra för dig. Min resa ska också gå bra! Det ska jag se till! kram på dig kämpen!

2012-12-08 @ 14:43:53
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Maja

Härligt med en spelkväll!
Ja, man ska inte stanna halvvägs, eller ens då man kan skymta friheten bakom nästa krön, precis som jag har gjort. Usch vad jag vill bli helt frisk från den här skiten nu.
Vad är det för utmaningar som du får hos dem på KBT:n? Kanske någonting som jag ska pröva på.
Sv: Brukar bara äta gröten som den är med en klick hemmagjord sylt. Mums mums! :D Ibland kryddar jag med lite kanel, då blir det lite juligt och fint :)
Kram! <3

2012-12-08 @ 16:09:39
URL: http://cuilenya.blogg.se
Hanna

Jag tror att de flesta människor har ett mer eller mindre "stört" förhållande till mat.
De folk som ätr llt utan ångest, kenpiga tankar osv är osftast de som fick "lära om sig helt från början". som du och jag, vi lär oss hur det EGENTLIGEN ska vara, för vi vet hur snett det kan gå om man tänker knas.

2012-12-10 @ 21:40:06
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se
Mikis

Kom att tänka på för några veckor sedan när vi hade en skoluppgift, som i alla fall gick ut på att vi skulle baka kladdkaka av ingredienser som passerat bäst före-datum. Och jag var mer eller mindre tvungen att smaka på detta, och jag tyckte att det var gott, för jag hade inte ätit vanlig, riktig kladdkaka på så länge.

Så frågade jag min klasskompis "ska inte du ha?". Så säger hon: "Nä, jag vill inte gå upp i vikt".

Och där satt jag och mumsade i mig. Varför sa hon så, liksom.

2012-12-10 @ 23:50:41
URL: http://mikismat.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0