Botemedel

Kom hem med dunkande huvudvärk. Jobb i åtta timmar. Stress och ingen vila. Satte mig i soffan och åt och hade räknat med en lugn hemmakväll. Men så fel man kan ha. "Kom ner och drick vin", löd ett sms. Suck tänkte jag, och tackade per automatik nej
Men sedan kom beslutsångesten och hemsökte mig. Sissådär tio gånger för att vara exakt. Ska jag eller ska jag inte? Har ju bestämt mig för att ta ett beslut och sedan hålla fast i det. Just för att underlätta. Men jag fortsatte att bolla fram och tillbaka. Tog mig i kragen tillslut och bytte om till fräscha kläder och vips så satt jag på ett uteställe med tio favoritflickor istället. Det kändes allt bra det, faktiskt. Bara inte vad jag hade räknat med. 
 
Från ikväll!
 
Ni förstår nog varför det har vart lite tomt här idag. Men det får vara okej ibland. Viktigt att börja jobba upp det sociala lite grann ;) Kan ju inte vara soffkäring för evigt heller! Nej, ibland måste man rycka upp sig. Och i detta fallet så var tjejsnack det perfekta botemedlet mot huvudvärken.
 
 
Nu är det däremot läggdags! Finally. Upp och jobba i morgon igen. Men sedan mina vänner, sedan är det julafton och en jäkla massa julfirande. Ska bli så mysigt! 
Hoppas ni har haft en fin dag mina goa. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0