Bra dag i Götet!

Världens bästa dag – enda tills vi parkerade och jag skulle gå ut från bilen. Pang, poff – smack, sa det. Sedan låg jag som en strandad val på backen med en kraschad rygg. Tusan också! Är extra rädd att bryta något med tanke på hur min kropp mår. Men jag klarade mig undan med en svullen ryggkota. Får duga! Och så har jag en jäkla träningsvärk i skinkorna sedan igår också.. haha. Fast den är bara go ;) 
 
Har haft en bra dag annars. En trio bestående av mig, mammsen och syster åkte till Göteborg för en runda på mellandagsrean. Och precis som vanligt så hittar jag alltid så förbannat mycket när jag inte har tänkt köpa något. Kasse efter kasse fick åka med hem. Lite planerat men mest oplanerade saker. Härligt! Och jag är en jäkel på att fynda på rea må ni tro.. nog för att det inte går att missa alla rea-fynd i affärerna denna tiden, men jag lyckas alltid hitta massa guldkorn. 
 
 
Bild ett: Finskor som jag misstänker kommer sitta på mina fossingar på nyår!
Bild två: Godtröja som jag misstänker att jag kommer leva i här hemma. 
Bild tre: Okej, utan överdrift – Godaste sushin jag smakat. Sådär perfekt stora bitar med en jäkla massa fyllning. Och jag tycker om när man får lite saker som tillbehör. 
Bild fyra: Ny guldberlock till mitt halsband jag fick i julklapp.  
 
"Såhär pigg har du inte vart på flera år". Man tackar. Det kändes bra att höra. Och jag får höra det allt oftare nu för tiden. Och jag kan inte annat än att hålla med. Hade aldrig orkat springa runt i affärer i fem timmar utan att säcka ihop på en stol för ett tag sedan. Annat var det idag då det var jag som drog med de andra! 
 
Blev även lite saker till nyår och massa andra nödvändigheter. (Nåja, kläder...) Men nu mina vänner, nu är det slapp i soffan som gäller! Ska plöja några Johan Falk-filmer och äta gott. Mysig lördagskväll med andra ord! Precis i min smak :) 
Har ni hittat något på rean än föresten?
 
Puss


Kommentarer
Anna

Fina reafynd! Och sushin ser jätte god ut. Jag vet inte hur sushi smakar, har aldrig provat, skäms lite för det, känns som om jag är den sista på jorden som inte provat hehe. Men snart så ska jag nog prova :)
Falkfilmerna är min filmsmak också. Vi håller just på att plöja igenom de första 1-6.
Hoppas du har en mysig kväll.
Här blir det också soffhäng och glass.
KRAM!

Svar: Kunde inte svara på din blogg.. så svarar här! :)
Haha SKÄMS på dig, minst sagt! Sushi är ett måste ;) Prova och du kommer inte ångra dig. Mysigt med soffhäng :) Och visst är Falk-filmerna toppen :D

Kram!
Cecilia

2012-12-29 @ 18:59:09
URL: http://chokladpralin.blogspot.com
Jeanette

Vad hette det sushistället?? Ser ju hur smaskigt ut som helst! :D Hur många bitar sushi äter du när du äter det till middag?? :)

Svar: Vet inte exakt vad det hette! Sushi Yama eller något :) Haha. Det är olika. 8-11 butar brukar folk säga är normalt :)
Cecilia

2012-12-29 @ 19:12:27
ellen

Tack vännen!
Härligt att du haft en bra dag och fynden du gjort ser verkligen fina ut, kunde få ge lite "shoppinggener" till mig, är nämligen usel på att shoppa, ha,ha.
Vad skönt att du slipper stekbordet under nyår. Vankas det festligheter under kvällen? Jag ska jobba en kortis och sen blir det nog bara en enkel middag hos mamma. Har tenta på fred 4 jan och den är riktigt jäkla svår så måste upp och försöka plugga på nyårsdagen, kul...
Ha en riktigt lugn och skön kväll och en god natt med bara bra drömmar!
Stor kram, du är grym!

2012-12-29 @ 19:39:08
URL: http://sandal.blogg.se
Anna

Det blev ingen Falk ikväll, men en annan spännande jag inte minns vad den heter.
Har bestämt mig nu för att det blir Sushi nästa vecka, spännande :)
Nu ska det funka att kommentera på min blogg. Vart nån inställning som strulat.
KRAM!

2012-12-29 @ 22:04:23
URL: http://chokladpralin.blogspot.com
Sandra

Åh! Älskar skorna! Sjukt snygga. Vart är dem från?

2012-12-30 @ 13:27:42
URL: http://daysofmine.blogg.se
emma

Älska skorna!!!

2012-12-30 @ 16:23:24
URL: http://www.ungefaer.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0