Dan före dopparedan!

Är det säkert att klockan är tio och inte fyra på morgonen? Not sure. Några huvudvärkstabletter och jag ska nog vara fit for fight igen. Min kropp är väl i grund och botten skapt för allt detta med julstress, jobb, vänner och allt där emellan. Men det är i vanliga fall – inte nu.
De senaste dagarna har sugit musten ur mig, bokstavligen. Ser i kors när jag kommer hem och nätternas sömn har inte vart mycket till att hänga i granen minsann. Kroppen skriker efter vila. Men när ska jag hinna? Det är inte bara kroppen som behöver vila, utan hela jag. Hade mer än gärna legat under täcket precis hela dagen. Men att sjukskriva sig är då inget alternativ, trots att det lockar. Haha. En dag till så..
 
 
Kul att träffa alla vännerna igår. Att få snacka tjejsnack och pysa ut om andra saker än det jag vanligtvis går och tänker på gjorde mig gott. Och att få höra att man ser pigg ut, när man egentligen är motsatsen, kändes bra. Och om jag ser pigg ut, när jag egentligen är trött. Då borde jag väl se sådär extra pigg ut – när jag är pigg? Haha. 
 
Har ni julkänsla i era små kroppar nu då? Känner ni er som "ett barn dagen före julafton?". Mina sådana känslor brukar komma på kvällen. Då man räknar ner timmarna och går och kollar under kudden efter det första paketet. Misstänker dock inte en självlysande pyamas detta året, som vi fick när vi var små. Tyvärr ;) Älskade den! 
 
Jobb och sedan hem för julmys med familjen. Men nu blir det frukost. Julskinkemackan får vänta tills i morgon bitti. Eller nej, det ligger faktiskt en bit i matlådan också. Blandat med köttfärslimpa. haha. Man tager vad man haver ni vet. :)
 
Och ni – ha en fin dag! PUSS


Kommentarer
Maja

Har faktiskt inte så mycket julkänsla som jag önskat, men får hoppas att det kommer!
Hoppas att du får chansen att vila lite under de närmsta dagarna, för du kan ju inte slita ut dig helt och hållet!
Kram! <3

2012-12-23 @ 14:54:29
URL: http://cuilenya.blogg.se
Em

tycker man aldrig får den där julkänslan man hoppas på. fanns den ens när man var barn, eller är det bara en efterhandskonstruktion? ;) god jul!!

2012-12-23 @ 19:32:57
URL: http://addictedtorunning.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0