Det omöjliga är ofta det oprövade!

Godkväll alla fina!
 
Dagen har gått fort, men natten är ung. Många timmar kvar innan jag kan krypa ner i min varma säng. Full påladdning med lutfisk, lax  – följt av efterrätt och kaffe. Och om någon timma väntar ännu mer mat. Har förstått varför alla säger att "Julen kretsar runt maten". Och det gör det inte direkt lättare att släppa alla tankar om just mat. Det enda man gör är ju för tusan att äta. But I like it. Dock är jag väldigt duktig på att "glida meeed". Ta det som det kommer och inte bry mig så himlans mycket. Det löser sig. 
När vi är här hemma hos oss så är det dock lättare att vara med och sticka in med lite åsikter också. Både gällande meny och tider. Har även förstått efter dessa dagar hur mycket de omkring mig bryr sig om mig. Kan förstå att det är svårt att ta "steget" till att prata med mig om allt. Men nu när vissa väl vågade så får man en helt annan relation, om ni förstår. Mer öppen och förstående sådan. 
 
 
Runda ett..
 
Kul att läsa att även ni fixade lite saker under gårdagen. Och ni som inte fixade det – gör det idag! Det omöjliga är ofta det oprövade. Man vet inte hur det känns fören efteråt. Så varför inte prova på? Oftast är det inte så farligt som man förväntar sig och man kommer istället ur stärkt från alla prövningar. Det har jag själv fått bevittna. :)
 
Nåväl, ha en fin kväll. Sup lugnt. Puss


Kommentarer
Anonym

Hoppas att du tog lite mer än grönsaker vid de andra rundorna... Förlåt om det här är en störande kommentar, men tar man bort alla grönsaker är det nästan ingenting på tallriken :(

2012-12-25 @ 22:33:30
Genus

Kul att du haft så fin jul! Maten ser riktigt mumsig ut med alla färger! Det var väl bara en grönsaksrunda på tallriken det där!
Jag har ätit all mat min mage inte gillar och blivit riktigt sjuk, men vet du jag bryr mig inte, för det var så kul att fira jul som alla andra. Jag har tagit den risken och är glad! Hoppas du har kunnat utmana dig också! God fortsättning på dig!

2012-12-25 @ 22:36:12
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0