Fredagsmat...

...på en söndag. Fungerar väl lika bra det. Velat äta tacos i flera veckor (månader). Och tänk att man kan ha så olika åsikter om en och samma sak. Vissa tycker att det är för lite "matigt" som middagsmat medans jag å andra sidan ser det som en liten lagom utmaning. Nog för att jag inte har några som helst problem med att äta det. Åter igen, det är ju för tusan vanlig mat. Men samtidigt är det svårare att äta jämfört med det jag brukar. Dels pga av många ingredienser som ingår (borde ingå) men även pga att det är svårt att veta rätta mängden då jag inte mäter upp.
 
Det är lätt hänt att det gröna tar över i skalet. Men jag var noga med att ta köttfärsen först – sen grönsakerna. På så sätt var det lite lättare att se till att det blev en lagom mängd. Nog för att jag var redig med att lägga upp "omvänt", dock lite sämre med att se till att få i mig den tacosen som jag ville ha. Bytte ut och uteslöt. Men åh, det var gott ändå. 
 
 
Två mjuka med fyllning eller fyra hårda?! Nåja. Det blev nog tillräckligt trots alls. :) Köttfärs, majs och sås är väl vad min fyllning består utav för det mesta. Haha. (Och sisådär tusen andra saker förvisso) Majs med tacos kan man väl kanske kalla det. Men nästa gång, ja då åker det ner ännu mer saker som ska göra att skalet blir fulländat. 
 
Har julstädat här hemma idag. Och så var denna eftermiddagen förbi. Om någon timma blir det kvällis och sedan beger jag mig mot jobbet. Hoppas att kvällen susar förbi snabbt som resten av dagen. Ha en fin söndagskväll. Hörs i morgon. Pussen från mig. 


Kommentarer
Ella

Haha hur många åt du? :)

Svar: Tillräckligt ;)
Cecilia

2012-12-16 @ 20:59:01
caroline

Ja tack för tipset!

2012-12-17 @ 09:54:54
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0