Godkväll!

Långpass avklarat. Död, trött och i behov av en kväll i soffan. Men har ändå haft en väldigt bra dag må jag säga. Haft bra med energi. (Undrar dock vart den kom ifrån.) Förmodligen från matlådorna! Men nu ska det bli skönt att inte göra någonting
Sätter mig själv i förstahand och bryr mig inte om i fall jag ibland känner mig "krävande" i vissa situationer. Säkert bara en känsla, men kan inte låta bli att känna just så. Men måste man så måste man. Och har man ett mål i sikte så får man väl vara lite krävande om det nu är vad som behövs. 
 
 
Får vila upp mig bäst jag kan nu ikväll. Sedan väntar många kvällar med olika bestyr. Tre olika utgångar är inplanerade. När hände det senast liksom? Haha. Lika bra att gå all in på direkten. Ska faktiskt bli roligt. Behöver lite "nytt" känner jag. Något/någon som kommer in och rör om i grytan lite. Träffa lite nytt folk och göra saker jag inte brukar. 
 
Fick föresten ett litet "peppryck" av tanken på jordens undergång idag. (Komiskt nog). Visst, jag tror inte på sådant trams. Men om jorden nu hade gått under – har jag då åstadkommit och levt det liv jag velat? Till viss del, ja. Men det finns många saker jag hade velta göra om. Man ska dock aldrig ångra – istället göra om och göra rätt. Lära av sina misstag. Och att leva dagen som om den vore den sista. ja, det är klychigt men jävligt sant. 
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll. Puss 
 
 


Kommentarer
Mia olsen

Ush blir så bara så jävla nojig när folk snackar om det där jävla skitet (vackra ord jag vet, men hatar det verkligen)..
Mestadels därför att då har liksom jag dött sjuk, och dött när jag var i en dålig/åter igen svält period.

Vill liksom helst dö när jag mår ändå okej. If you get it?
Glimmar ganska mkt nu. Är trött. Borde inte kommentera då. Hehe.

Hoppas dina utgångar blir bra, men kräv inte mer av dig själv än vad du verkligen orkar nu bara! Man ska inte ta ut sig för mkt i förskott som du säkert redan vet. :)

Hoppas du får en underbar julhelg & jul! En och annan utmaning hoppas jag verkligen också man kan få läsa om! Någon knäck eller tryffel kanske inte sitter helt fel? Man äter dem bara en gång om året liksom. :)

Kram

2012-12-21 @ 22:51:46
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0