Godkväll!

Godkväll!
 
Ekat lite tomt här idag. Anledning? Dels har jag jobbat och så vill jag sprida positiv energi här. Med andra ord inte den energin jag bär omkring på idag. Mår inget vidare. Upp och ner, precis som vanligt. Men ni får ta del av lite dålig energi ändå trots allt. 
Alla människor har bra och dåliga dagar. Men så fort jag får en dålig dag så tar jag ut det på maten. Eller rättare sagt, skyller det på maten! På ett eller annat sätt i allafall. Försöker vara extra jäkla petnoga att se till att det blir tillräckligt dagarna då jag inte är på topp. Lätt att falla dit annars, det vet jag. Och det är inte det att det blir mindre de dagar då humöret sviktar, utan det är bara tankarna som gör sig påminda. De blir lite tydligare dagar som dessa. Tunga och eländiga! Eländiga i form av frustration. 
 
Bjussar på ett litet leende i allafall!

Vart en bra dag på jobbet i allafall. Lugn och ro idag. Och efter jobbet åkte jag iväg med syster och inhandlade sisådär tusen grejer att pynta pepparkakshuset med. Mest rosa grejer. Då vart jag nöjd! Så det är vad som står på schemat ikväll. Men först ska jag få något i magen.
 
Hoppas ni har haft en fin dag kära ni. Vi hörs sen eller i morgon. Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0