Horoskop och Lurre

Dagens Horoskop!

Gårdagens tvivel verkar ha försvinnut och du har fullt upp med att se framåt. Försök att använda denna energi till att starta nya projekt och ta viktiga beslut. Eftersom allting löser sig självt och du känner dig nöjd med det du gör, kan du njuta av framgång över hela linjen. Engagera dig inte i alltför många projekt, annars kan din inre balans hotas och du riskerar att bränna ut dig. 
 
Gång på gång så stämmer dessa jäkla horoskop in på mig på pricken. Lite lustigt må jag tycka. Och ja, gårdagens tvivel är till stor del borta. Sagt det förut, men tåls att säga igen; "Nytt år, nya möjligheter". Dags att grunda det liv jag vill ha från början. 
 
 
Precis ätit lunch. Sen frukost blev tidig lunch och ännu tidigare middag kommer det att bli. Bara att hänga :) Två stora portioner omelett, massa keso och sallad fick bli dagens snabblurre. (Och nej, allt är inte med på bilden). Mätt och belåten. Bäst att grunda med en bra dos mat så alkoholen inte tar kol på mig ikväll. Blir dragen av bara ångorna från ölen för tusan. haha. 
 
Dags att börja fixa sig. Puss & Kram


Kommentarer
Maja

Hoppas du får en jättebra nyårsafton!
Kram! <3

2012-12-31 @ 16:02:48
URL: http://cuilenya.blogg.se
Anna

GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!!!!

2012-12-31 @ 16:22:07
URL: http://chokladpralin.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0