Juldagen!

Återhämtning från julafon? Vet inte vad det betyder. Matlagning, städning och förberedelserna är i full gång här hemma och snart kommer det släkt och vänner och invaderar huset. Men i morgon är det jobb, så det tredje och sista kalaset kommer jag undan. 
 
Juldagen idag. Utgång för många – även för mig. Vet inte hur pass sugen jag egentligen är. Orken är inte i sitt esse. Men vad tusan, ut ska jag! Får väl gå dit och dansa av mig till några låtar och kila hemåt igen om det skulle vara så. 
 
Tre från igår. 
 
Blir lite annat än julmat idag åtminstånde. Nåja, Lutfisken finns men huvudrätten blir lax. För så blir det när jag bestämmer menyn. ;) Firar ni jul även idag? Eller är stressen över? Är det utgång som gäller ikväll även för er? (Frågvisa jag..)
 
Men nu vill jag veta. Hur gick det för er igår? Hamnade det gottigheter även i era magar? Tell me. :) 
 
Dags att kaosa ner rummet igen. Dessa klädval, alltså. Går mig på nerverna! Puss
 


Kommentarer
Maja

Juldagen är verkligen en mellandag då ingenting händer. Har aldrig hört att man brukar ha utgång då, men brukar aldrig bli medbjuden på sådana event ändå.
Här samlas vi snarare på annandagen, då blir det jullunch hos mormor och morfar. Tidigare år har det bara varit lutfisk(och köttbullar för de som inte gillar) men i år bestämde vi att de ska bjuda på något enklare, eftersom de är 87 och 89 år ska de inte stressa upp sig i onödan, så det blir fisksoppa.

Jag körde det ganska enkelt igår; Köttbullar och potatis till lunch, lax och potatisgratäng(jansson utan jansson) till middag. Sedan slank det ner två lussebullar och 3 kakor. ;) Samt en vanlig frulle såklart :)
Kram! <3

2012-12-25 @ 12:51:42
URL: http://cuilenya.blogg.se
Jen

Härligt tjejen :) blir party för min del, kuuuul! Hoppas du får em toppen kväll :)

2012-12-25 @ 13:01:46
URL: http://thejen.blogg.se
Mikis

Eftersom du frågar, så... :) Har ätit julmat idag, annars har jag tagit det julchill. Ingen utgång för mig detta år, har ingen lust.

Under Kalle Anka ställdes det fram julgotter. Tog en kola, och några hemgjorda "snickers". En ischoklad slank ner under kvällningen också... Och fruktsallad. :>

2012-12-25 @ 17:14:35
URL: http://mikismat.blogg.se
Em

ingen julmat idag, och ingen utgång. *skönt* igår åt jag morfars supergoda saffranspannkaka med smultron. lyxigt och en lagom perfekt utmaning. ha det så kul ikväll :)

2012-12-25 @ 18:08:45
URL: http://addictedtorunning.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0