Julkort!

I denna familjen kommer vi nog aldrig att växa upp. Inte om man ska döma utifrån årens alla julkort. Förra året stod vi alla med massa äpplen i munnen, året dessförinnan gjorde vi "Humle & Dumle" (om ni minns). Och detta året är inte mycket vettigare det. 
I år blir det en split av alla huvuden. Två blir en. (Åh, så fint..) Och då resterande i familjen byter huvud med sin respektive, vilket jag tyvärr inte kan göra, så fick katten agera min livspartner! Haha. Nog för att den blev bäst av de allihopa, men ändå ;)
 
Cecetter är namnet! 
 
Blev en tidig kvällsmat då magen skrek efter mat. Och en en gång förundras jag av hur mycket som kan tänkas rymmas i min mage. Ibland finns det inget stopp. Som ett stort tomt hål som inte går att fylla igen. Nåja, nu är det väl igentäppt ska jag säga er. Men än finns det plats för yttligare lite till innan sängen väntar! Att ta igen det som missats under dagen är vad det kallas. 
 
Kram!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Ida

Underbar bild! ;) din familj verkar helt galet härlig ju - får man flytta in?;)
Kraaaam

2012-12-19 @ 08:51:38
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Mia Olsen

Åh snälla jag ber dig! Vart har du gjort den där helt underbara bilden? På någon App eller?
Vart vart vart? (A)

2012-12-20 @ 21:37:36
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0