Love Actually

Dagens tanke; Varför i h*vete ska hela Alingsås handla precis när jag ska handla? Kunde de inte komma till affären lite senare istället? Typ i morgon natt. För då är det dygnsöppet i vår lilla mataffär. Undrar egentligen hur många som grabbar tag i en vagn och kör på storhandling sisådär klockan fyra på morgonen? Förmodligen inte så många. Och de som nu gör det, ja det gör det nog till en grej, för att det är "kul". (Jävligt tråkigt om ni frågar mig)
 
Hamnat i soffan nu. Slagit in paket och ätit stort kvällis. Diskussion om "nästa steg". Tack och lov var jag förberedd på denna diskussion då jag snackade med C om det på mötet. Tycker inte om att gå in i diskussioner oförberedd, blir bara ett argt monster då. Försvarsmekanismerna som åker på antar jag. Men nu kunde jag diskutera och argumentera utan att ha taggarna utåt. 
 
Har lätt för att ta mig vatten över huvudet. När jag utmanar, ja då utmanar jag. Vilket ibland kan få mig att backa tillbaka. Men nu när jag vet att det är "okej" med små utmaningar, så känns allt lite lättare. Små steg och de viktigaste sakerna först. Visst hade det kanske vart bra att ge sig på en familjepizza med extra allt, men att istället börja med något lättare, som kanske..hemlagad pizza med extra allt vore kanske ett bättre första steg? Ja, ni förstår skillnaden. 
 
 
Ska kolla Love Actually nu. Längesedan jag såg den. Har för mig att den är bra. Men känner jag mig själv så går jag och lägger mig när det är cirkus en halvtimma kvar på filmen. Har nämligen förbannat svårt att koncentrera mig på en film. Minns inte senaste gången jag såg klart på en film, förutom när jag har vart på bio. Det slutar alltid med att jag försvinner iväg och gör andra saker. Lite tråkigt faktiskt. Haha. Koncentrationsproblem, även kallat. 
 
Puss


Kommentarer
Mikis

Heheh, jag hade bestämt mig för att kolla på Love Actually. Såg tio minuter typ, sen tröttnade jag. :> Jag har också fruktansvärt svårt att koncentrera mig när jag tittar på film!

2012-12-20 @ 21:26:27
URL: http://mikismat.blogg.se
Sara

Förstår precis vad du menar med att man vill själv vara med och tänka på utmaningen innan. På något sätt har man hunnit förbereda sig då. Så länge man är ärlig mot sig själv och väljer en sak man tycker är svårt. Jag började också med hemmagjord pizza vilket jag fortfarande tycker är otroligt svårt. Min sambo älskar det och gör underbar pizza men jag vill inte tänka på alla gångerna jag har backat ur och ätit något annat istället. Börja med att göra din egen pizza och ha på fyllning du tycker om, en av mina favoriter är musslor, räkor och mozarellaost :)

2012-12-21 @ 13:39:12
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0