Tapaskväll!

Jesus vilken hektisk dag det blev. Inte vad jag hade räknat med. Och jesus vad fort dagen gick. Inte heller riktigt vad jag hade räknat med. Hade med mig julskinka och grovt bröd. Åt med den starka senapen från kiosken som är så där hemlig och mystisk. Ska nog sno med mig en flaska hem! Älskar den.
Skillnad på mättnad och ork beroende på hur jobbdagen har vart. Idag är jag pigg, konstigt nog. Märker hur mycket lättare det är att ta med sig mat, jämfört med att ta där. Har jag med mig så vet jag att det är den rätta mängden åtminstånde.
 
Nog om det. Märker dock att "insikterna" blir färre och färre. Bra eller dåligt? Mest bra. Har koll på saker och ting nu för tiden och det mesta rullar på. Långsamt, men det går framåt! :) Humöret är rätt stabilt också, vilket det inte vart på länge. 
 
 
Ikväll blir det en sån här kväll. Tapaskväll! Lax, knäcke, frukt, tapenade, kex, ostar... ja ni vet! Allt sådant där som man dregglar över. Dock saknar jag vitlöksmusslorna.. men någon mmåtta får det väl vara när man fixar hemma. Haha. 
 
Jobb i morgon också. Sen blir det ledigt i några dagar. Ser faktiskt fram emot nyår detta året. Vilket ja inte kan säga att jag gjorde förra. Ysch och fy! Har redan bestämt nyårsklänning också. En ljuslila långklänning. Lite roligare än att ha svart som de flesta andra. Trivs bättre med färg. Känner mig lite piggare då! Nu återstår bara skoproblemet.. Dags för mellandagsrean i helgen kanske ;) 
 
Ha en fin kväll mina kära. Puss! 


Kommentarer
Em

gud vad gott det ser ut. men orkar man stå och göra miljoner såna där små tilltugg? haha ;)

2012-12-27 @ 19:30:35
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Linn

Ahmen, hur sugen blev man inte nu då?! haha :)
Ser stört gott ut!

2012-12-27 @ 19:32:27
URL: http://list.blogg.se
Sandra

Åh bara av att läsa om klänningen så kan jag se den framför mig. Du kommer va så fiiiin <3

2012-12-28 @ 00:03:27
URL: http://daysofmine.blogg.se
Lisa

Ååh! Tapas lät inte helt åt skogen det inte! Mumsigt!

2012-12-28 @ 00:21:15
URL: http://koffeinpralin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0