Tjörn

Att vara kall. Det överlever jag. Grinig och energilös – det överlever jag inte. Släppa på kontrollen var det ja. Och så blev det, minst sagt. Hade inte laddat upp med mellis och när lunchtid plötsligt blev middagstid så var väl humöret kanske inte på topp. Klarar inte av att det går för många timmar mellan målen. (För vem gör det?) Är duktig på att släppa på kontrollen för det mesta, men då vill jag inte att det ska resultera i att det blir mindre än vad jag är van vid. Tvärtom ska det ju vara! Men nu är maten äntligen i magen och jag sitter framför brasan och värmer mig i min nya polotröja. 
 
Så otroligt mysigt här ute i allafall! Kom ut precis när skenet var sådär perfekt och det började genast att klia i mina små fotofingrar. Havet låg som en spegel och det flög kristaller överallt. Fridfullt och nästan lika fint som på sommaren faktiskt! Fast på sommaren kan man vara ute med kameran aningen längre än fem minuter innan fingrarna hinner bli till blåa små pinnar. 
 
Favoritstället
Utsikt från trädgården. Rätt mysigt, inte sant? 

Jag lagade mat till tio personer idag. Bra mycket roligare än att laga till sig själv. Slängde ihop ett storkok av Flygande Jacob. Kanske inte blev en sådan där klassisk, men bra nära. Kyckling i (stark) currysås som serverades med bananer (hade köpt 25 st.. va i helvete), jordnötter, ris och en maffig sallad! Var uppskattat och gott. Speciellt uppskattat av min lilla magge!
 
Har köpt räkor tills ikväll. Och innan dess ska jag inte göra ett dugg. Ska pilla med massa fotot och spela kort. Lagom nivå för min energi! :) Märker tyvärr hur jag blir extra matt när jag har för mycket folk i omlopp omkring mig. Nog för att jag inte kräver speciellt mycket utrymme, men en del saker som jag vill ha koll på kräver utrymme – som jag tyvärr inte kan få. Det är nog därför jag blir trött antar jag!
 
Nåja. Hoppas ni har det bra :) Puss & Kram


Kommentarer
linnea

Att släppa kontrollen och göra det möjlighet att bli frisk krver att man först tar kontrollen över sjukdomen, varav ett extremt noga följt matschema är lämpligt till en början. För att sätta sjukdomen på plats. Och visa sig själv att man kan. För det finns faktiskt bara dåliga ursäkter. Det går alltid att ordna så samtliga mål blir fullständiga. Så småningom kan man börja släppa på den kontroll som jag tror du syftar till - att vara spontan, som alla andra.. Men det sker naturligt. Nu ska du låta sjukdomen släppa kontrollen om dig, men du ska inte släppa kontrollen över sjukdomen. Hoppas du förstår vad jag menar och att jag bara vill dig väl. Kramar! / Linnea

2012-12-08 @ 18:32:26
URL: http://linneahs.wordpress.com
Lisa

Oj så mysigt det såg ut!

Sv: nej det har jag inte utan de är köpta. Rene volatiare vilket inte är plånboksvänligt, så när de är slut ska jag nog testa att göra egna!

2012-12-08 @ 19:23:15
URL: http://koffeinpralin.blogg.se
Genus

Fina bilder! Lite avundsjuk blir man...
Stor kram från kalla Norrland!

2012-12-09 @ 19:58:27
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Mia Olsen

Låter ändå som du jobbat på rätt bra med dig själv? Hoppas på det iaf! <3

Och ett litet önskemål i bloggväg?
Kan du inte göra bilderna dina större? Dem är så små blir tokig haha. VILL HA STORA BILDER! :D

Om det nu går för sig :)
Kram på dig

2012-12-10 @ 16:13:09
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0