Uppesittarkväll!

En myskväll väntar. Efter en dag som faktiskt blev över förväntan. "Bytte" bort två timmar och fick mig istället en tidigare hemgång. Välförtjänt tycker jag! För att inte tala om välbehövligt. Blev en jäkla skillnad på orken tack vare de där två timmarna. 
Här hemma är skinkan i ugnen, hela familjen samlad och ja..julstämningen på topp tänkte jag säga. Fast nej, den saknas än så länge! Haha. Den kommer nog snart som sagt :) En vit jul verkar det bli åtminstånde! Är glad att jag inte körde av vägen på väg hem. Kaos. 
 
Och från och med nu, i denna skrivande stund så ska jag lova mig själv att släppa på allt vad kontroll heter. Under juldagarna – och gärna längre. Och flippar jag ur och mår kasst, ja då är det väl bara att gå tillbaka till kontrollen? Men varför inte prova? Let´s give it a try. Har det funkar förut så funkar det nu. Och denna tiden på året så tycker jag att det är ett ypperligt tillfälle att våga. Julen har många härligheter att erbjuda. Några av mina favoriter, som dock har vart förbjudna, befinner sig på julbordet minsann. 
 
 
Ikväll väntar det andra godheter än julmat här hemma. Räkmackor blir det till magen. Och lite julskinka, såklart.. den går inte att låta bli! Och så blir det uppesittarkväll. Alltid lika mysigt! Fast det blir nog uppesittarkväll med lite filmer istället. 
 
Hoppas ni har haft en fin fjärde advent. Hörs sen, eller i morgon. PUSS


Kommentarer
Rebecka

Bara kör på! Något jag har lärt mig är att när jag hittar fel och brister på kroppen eller när jag känner mig stor och ovärdig mat/att äta så ser jag till att snabbt få i mig mat! (Eller något annat gott) hjärnan spökar som mest när den behöver energi! Ha en riktigt god jul! Ät gott! Och jag lovar att inget hemskt kommer att hända bara för att du äter precis vad du vill över julen (eller annars) vågar du släppa kontrollen så kommer du kunna lägga mer fokus på människorna i din omgivning! Du kommer kunna njuta av deras sällskap och med en tillfredsställd kropp och knopp så blir man själv riktigt go och trevlig! Ännu en gång GOD JUL <3

2012-12-23 @ 20:08:37
URL: http://rebeckaannalilly.wordpress.com
lisa

Jag tror att du får vara berädd på att det kommer kännas skit och att du "flippa ur" när du ska släppa kontrollen i början och ett tag. Men det är viktigt att acceptera att det är gör ont och går en på nerverna, men att det behövs. Skulle det inte vara jobbigt att släppa kontrollen, skulle man inte må dåligt utan kontrollen, då skulle den ju aldrig funnits från början. Då skulle kontrollbehovet åkt ut all vägens väg genom fönstret för länge sen.

Ha en fin jul och ta hand om dig!

2012-12-24 @ 00:34:24
URL: http://koffeinpralin.blogg.se
Sara

All in! Rätta takter, det andra har du ju provat och vet hur det är. Prova det friska nu!
God jul- kramar

2012-12-24 @ 11:49:00
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0