18 Februari!

Redan den 18 Februari. Dessa månaderna är inte riktigt mina favoriter. Trivs bättre i vårrljuset. För ljus är väldigt viktigt för mig! "Ljusterapi" som man alltid hör nu för tiden.
Sov riktigt gott i natt. Satt uppe länge igår och kollade på film. Satt även fastklistrad framför min nya dator som kom igår. Sååå nöjd :)
Dagens mående då? Jag vet inte än, då jag fortfarande ligger kvar i sängen. Men det känns bra idag! Känner mig redo för lite nya utmaningar. Kanske till och med ska våga mig på en "ny" frukost efter att ha ätit samma på tok för länge.
Så om ni har tips på goda frukostar så får ni mer än gärna dela med er! :)

Detta är vad min frukost alltid består av! Två knäckemackor med olika pålägg och ibland en frukt till det. Påläggen varierar förståss väldigt mycket. Men favoriten (Vet inte om det är min favorit eller röstens) är keso+grönsak och skinka/kalkon+grönsak. Men idag blir det ägg. För det är förbannat gott. Med kalles kaviar!

Ha en fin lördag och kom ihåg att du är fin!



Kommentarer
karin

Sv: Ja, testa rosa! :P

2012-02-18 @ 10:20:06
URL: http://raindance.blogg.se/
Victoria

God frukost! :)

2012-02-21 @ 06:39:41
URL: http://frukostera.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0