22 Februari

Jobb mellan nio och halv fyra är nu avklarat och nu sitter jag sprängmätt i soffan och pillar med foton på datorn. Blev jag som stod för maten idag och jag tänker inte ens säga vad jag gjorde. Haha. Börjar på b och slutar på iffar. Det serverades iallafall med potatis, brunsås, champinjoner, sallad och massa andra goda tillbehör. Jag har alltid gillat när man kan plocka från massa olika tillbehör vid middagen. Får nog se till att göra en tapas-middag till familjen framöver.

Nu har jag inte koll på om det är så många som kikar in här. Men ni som gör det, är det något speciellt ni vill läsa om? Några frågor? Det kanske faktiskt är så att ni vill veta vem jag är? Med form av lite bilder? Nåja, säg till om ni har några önskemål :)
Sista jobbdagen för veckan i morgon. Har ju tagit ledigt varje fredag för att jobba med mitt företag. Det är gött när man är chef, för då kan man fanimej ta sovmorgon hur länge man vill och inte passa några jobbtider ;) Och fy vad bra det kändes att kunna säga att man är chef. För det är jag ju faktiskt :D haha
Hörs lite senare ikväll. Kram på er!


Kommentarer
Johanna

sv: det var faktiskt en väldigt bra idé! Jag stickade alltid när jag var inlagd och så men tillslut hade jag gjort för många mössor och sockor att jag inte fick plats med det haha! Men helt klart en idé :) det är så himla mysigt! kram! <3

2012-02-22 @ 19:37:35
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0