Äggigt

Känner mig nästan lite småsjuk. Och det orkar jag inte bli! Nog för att jag alltid fryser men idag fryser jag extra mycket samt känner mig så där feber-öm ni vet. Man tycker att jag borde kunna stå emot alla förkylningar med tanke på hur många apelsiner jag äter per dag. Snittar tre per dag, minst. Haha. Det är ju så gooott plus att man får passa på när det väl är säsong för dom.

I morgon blir det inget jobb för min del. Ska på möte med min syster+pappa. Ska träffa någon angående studier i framtiden. Kan bli rätt intressant. Inte för att jag redan ska börja plugga igen, men jag passar på att följa med då min syster ändå ville dit.
Kvällsmaten då? Den blev större än vanligt, precis som jag lovade mig själv. Jag är en sucker för ägg, så det var vad det fick bli. Plus knäckemackor. Plus apelsin. :) Gott! Ägg är något som jag äter näst intill varje dag - då det går att variera i all evighet + att det innehåller en väldans massa nyttigheter. Omelett, äggröra, stekt, hårdkokt, löskokt.. mhmm!
En omelett-lunch i somras!
En god äggfrulle för ett tag sedan. Och ja, jag är även en sucker för lök. ;)
Avslutar med en lite färskare bild på mig!

Sov gott alla.


Kommentarer
linnea

Vad läskigt, precis så som jag känner mig just nu! Usch, känner mig sjuk men ändå inte på ngt konstigt vis..



Håller med om ägg. Kan vara världens bsäta! Älska frukostbuffé utomlands med omelett som tillreds framför en med exakt vad man vill ha, yoghurt, massa färsk frukt, åååh. Här hemma i kalla Sverige får dock ägg och kaviar klä mackorna reglbundet! MUMS!

2012-02-28 @ 06:08:13
URL: http://linneahs.wordpress.com
Linn

SV:

Jag brukar låta den sjuda på ganska svag värme i några minuter bara (tinad). Riktigt bra om man är hungrig. Jag brukar mest steka eller ugnsbaka, men det är nästan godare att koka den då den blir riktigt saftig :)

2012-02-28 @ 06:47:52
URL: http://halsogladje.blogg.se/
Johanna

Vet du hur söt du är?!!! <3

2012-02-28 @ 09:03:13
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Jen

Du är stark! Jag är livrädd för äggula :/

Fortfarande efter 6 veckor på behandlingshem för ätstörningen. Men det är ju massor av bra med fett att få i sig. Behövs till varje måltid.

Kram

2012-02-28 @ 09:05:01
URL: http://Motpoler.blogspot.com
linnea

Okej, gud så härligt att höra! För du var i behandling tidigare? Hur såg den ut då? Nu när du försöker klara det på egen hand och så, är det endast du själv som har kontroll på vikt och så? Vad har du för "viktmål"?

Jo för mig känns det som om det börjar vända lite, hoppas jag. Var sjuk för flera år sen, "frisk" fysiskt i många år sen föll jag dit igen, rejält för ca ett år sen kanske. Pendlat mellan öppenvård, dagvård som jag är i nu och var inlagd en period i somras på avdeln. Men nu tycks jag äntligen hittat en behmeod som verkligen hjälper mig och passa mig, pågår i 8 beh.veckor och nästa blir min 6:e s tar snart slut, men det känns ändå bra. Har aldrig fått så mkt hjälp (på rätt sätt) tidigare! :)

2012-02-28 @ 10:46:27
URL: http://linneahs.wordpress.com
anonym

Jag tipsa dig om att gå in och rösta på föreningen S.M.A.L som är nominerade till Årets Wendela pris.

S.M.A.L

"Start Marketing All Looks". "Small Medium And Large". "Stop Marketing Anorectic Looks". Den här ideella föreningens namn kan vara förkortning för flera saker – alla med samma budskap: du duger som du är. SMAL arbetar med att upplysa om ätstörningar och skadliga ideal, och samarbetar även med jourer och med Anorexi- och Bulimikontakt. På Skonhetsideal.com skriver föreningen: "Det rådande västerländska smala kroppsidealet påverkar många flickor och kvinnor ytterst negativt" och "Vi vill befria flickor och kvinnor från det negativa tankemönster som orsakas av strävan att uppnå en kroppstyp olik den egna".

Den här föreningen är värd att vinna så om du vill lägga din röst på de så gå in och rösta på:



http://www.aftonbladet.se/wendela/article14438388.ab



Sprid detta, ju fler som röstar desto större chans att de vinner!

2012-02-29 @ 07:53:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0