Företag

Pjuh..programmen är nu installerade och klara! Var lite pilligt. Haha. Nu kan jag äntligen börja med mina annonser/visitkort/inbjudningskort. Ska nämligen ha en fotovernissage längre fram i vår. Startade nämligen ett företag förra veckan! Den ni. Ska sälja canvas-tavlor i olika storlekar på olika motiv som jag har fotat.
Så nu kan jag komma igång, på riktigt! :) Det är riktigt spännande att ha ett litet projekt att jobba med. Är nöjd om jag bara får sålt en tavla. Och det vet jag att jag får. För mamma och pappa har lovat att köpa en ;)
Två foton som jag tog nångång! haha
Nu ligger kvällsmaten i magen. Blev två grova mackor med pålägg + en iskall apelsin dränkt i kanel. Mätt och belåten! Ska upp tidigt i morgon och jobba. Så blir till att sova tidigt ikväll..om jag inte hamnar framför Big Brother vill säga.
Ha en finfin kväll. Kom ihåg att ni är fina som ni är.


Kommentarer
ellen

åh jag har aldrig sett din blogg tidigare! blev väldigt glatt överraskad när jag kikade in här, eftersom det verkligen var en POSITIV blogg! Har tagit borta alla negativt påverkade bloggar från bloglovin men dig kommer jag börja följa eftersom du påverkar mig på ett positivt sätt!

KRAM!

2012-02-20 @ 21:27:10
URL: http://ellenkiara.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0