Godmorgon världen!

Älskade lördag. Vaknade upp rätt pigg trots att det inte blev många timmars sömn i natt. Vaknar/drömmer om vartannat och tillslut gav jag upp och la mig och läste "mattillåtet" istället. Så idag mina vänner, idag ska det utmanas. Vill nämligen ställa mig på vågen och känna att jag har lyckats istället för att misslyckats nästa gång. Känner mig lite extra peppad idag av någon anledning. Så dagens mående - jo tack, bra!
Nu kurrar min mage och jag misstänker att den är sugen på en stor frukost idag. Så det får det bli. Mackor/ägg/fil/müsli/flingor/färsk frukt...? Får se vad som hamnar i magen. Åtminstånde stekt ägg för det är jag förbannat sugen på.
Dagens planer: Fika med vänner. Fick sms om att det var superfint väder. Så kanske kan inviga lite solbrillor och en tunnare jacka idag? Sedan blir det även god middag med familjen och ikväll ska det kollas på melodifestivalen med tjejligan ;)
Vad har ni för planer idag? Och vad ska ni äta för gott till frukost tro?
Älskade, älskade mackor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0